CURS: Program de Leadership

CURS: Program de Leadership

Agentia de Dezvoltare Comunitara „Impreuna” in parteneriat cu Blocul National Sindical, Confederatia Nationala a Sindicatelor Libere din Romania organizeaza in data de 12-14 februarie a.c. un program de instruire pe tema implicarii actorilor sociali în promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii pentru grupurile vulnerabile.


Proiectul “Imputernicirea femeilor apartinand minoritatilor etnice in sindicate” este realizat cu sprijinul financiar al Ambasadei Regatului Tarilor de Jos prin programul FSA Grant si Ambasadei Statelor Unite ale Americii prin programul Democracy Small Grants.

Programul de leadership cuprinde 4 module de instruire si se adreseaza unui numar de 20 femei rome si nerome, membre de sindicat. Acest program isi propune sa dezvolte cunostintele si abilitatile participantelor pentru a adresa problemele femeilor rome pe piata muncii dar totodata si pentru a creste implicarea femeilor in sindicate.


Elementul de noutate al acestui program il constituie curricula de curs adaptata in functie de profilul ocupational al femeilor.

Astfel, primul modul va avea ca tema comunicarea sindicala si reprezentarea intereselor femeilor pe piata muncii.

Aceasta initiativa a fost demarata ca urmare a necesitatii reprezentarii intereselor femeilor rome pe piata muncii, a asigurarii unui climat de munca decent pentru acestea si a reducerii incidentei tratamentului diferentiat si discriminarii acestora in accesul sau la locul de munca.

Programari si detalii despre cursul de leadership:
Programul de leadership va avea loc la Preadeal in perioda 12-14 februarie.
Pentru mai multe detalii privind programul de leadership, ne puteti contacta la numarul de telefon 021/ 210 05 39

Sursa: Comunicate de presa