SmartCash RMS si portalurile de comert electronic

SmartCash RMS si portalurile de comert electronic

Incepand cu anul 2010 platforma SmartCash RMS destinata retailerilor mici si medii din Romania si-a extins posibilitatile catre vanzarea online, interfatandu-se nativ cu un numar mare de portaluri de tip E-Commerce...


Incepand cu anul 2010 platforma SmartCash RMS destinata retailerilor mici si medii din Romania si-a extins posibilitatile catre vanzarea online, interfatandu-se nativ cu un numar mare de portaluri de tip E-Commerce.

Printre companiile dezvoltatoare de solutii integrate de comert electronic care se interfateaza cu platforma SmartCash RMS se numara in prezent Content Speed si Dolphin Computers.


In conditiile in care majoritatea retailerilor se gandesc in prezent la posibilitatea extinderii afacerii lor catre mediul online, clientii SmartCash RMS beneficiaza de un avantaj real, platforma oferita de Magister Software fiind in momentul de fata singura solutie de gestiune pentru retele retail din tara care poate asigura cu usurinta o asemenea interfata si poate migra fara probleme o afacere retail catre un portal de comert electronic.

Atasarea acestui model nou de vanzare pentru retailerii care detin lanturi mari de magazine in tara se poate realiza la costuri reduse iar beneficiile sunt nenumarate.

Conectarea platformei SmartCash RMS cu portalul de comert electronic se bazeaza pe aplicatia SmartCash NetBridge, componenta sistemului responsabila de preluarea si transferul tranzactiilor raportate de catre magazine.

Prin intermediul acestei aplicatii se realizeaza actualizarea centralizata a datelor cu portalurile de vanzare online iar comunicatia se face unificat pentru toate magazinele din retea. Un server de tip FTP intermediaza transferul de date asigurand independenta platformei de vanzare online.

Sincronizarea datelor despre clientii inregistrati pe portalul web cu baza de date din reteaua de magazine poate crea premise pentru dezvoltarea unor politici de fidelizare comune atat in magazine cat si online, optiune ce poate fi explorata din plin de catre managerii de magazin.

Prezenta unui magazin virtual intr-o retea de magazine poate contribui la dezvoltarea afacerii prin atragerea clientilor din mediul online catre locatiile reale sau a clientilor din magazin catre mediul online pentru cumparaturi comode sau promotii la zi.

La ora actuala peste 3000 de magazine din intreaga tara folosesc solutiile furnizate de Magister Software. Compania este unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme complete integrate pentru sectorul retail avand si o gama larga de servicii, printre care un call center national si asistenta tehnica prin helpdesk. Pentru detalii accesati www.magister.ro.