Noutati hardware: TOPEX Voxell ISDN interoperabil cu Samsung OfficeServ7030

TOPEX Voxell ISDN interoperabil cu Samsung OfficeServ7030

TOPEX, producător European de echipamente de telecomunicaţii şi provider de soluţii NGN, a anunţat astăzi că Edslan, partenerul său italian, a ales echipamentul TOPEX Voxell ISDN pentru a efectua teste de interoperabilitate cu echipamentul Samsung OfficeServ 7030.


TOPEX a furnizat companiei EDSLAN o soluţie de înaltă calitate pentru a converti orice apel efectuat de la centrala Samsung 7030, având ca destinaţie o reţea mobilă, în apel mobil-mobil în reţeaua 3G, având costuri substanţial reduse.

Implementarea acestor teste se bazează pe echipamentul TOPEX Voxell ISDN cu 1 sau 2 module UMTS, un terminal fix-mobil pentru voce care permite conectarea unui PBX cu porturi ISDN-BRI la reţeaua 3G. Echipamentul acţionează ca un pod bi-direcţional între ISDN BRI şi reţeaua 3G.


Samsung OfficeServ 7030 este proiectat special pentru întreprinderile mici care au nevoie de o soluţie sofisticata de comunicaţii dar care să fie in acelaşi timp, simplu de implementat şi gestionat.

Centrala OfficeServ 7030 a fost proiectată pentru a furniza o platformă IP sigură, uşor de utilizat şi extrem de accesibilă pentru integrarea completă a comunicaţiilor de voce, date şi wireless.

'Suntem încântaţi că Edslan a selectat compania noastră, oferindu-ne posibilitatea de a ne îmbunătăţi experienţa.

Prin implementarea echipamentelor noastre în scopuri de interoperabilitate, avem din nou şansa de a demonstra capacitatea şi expertiza noastră în domeniul telecomunicaţiilor', a declarat domnul Constantin Dumitrescu, Director de Marketing şi Vânzări TOPEX.

Soluţia a fost vândută în întreaga lume, dovedindu-se a fi o soluţie fiabilă pentru companiile mici şi mijlocii, oferindu-le acestora posibilitatea să beneficieze de o reducere substanţială a costurilor.

Portofoliul său de produse include: softswitch, Media Gateway-uri pentru tehnologii TDM, VoIP, GSM si CDMA (2G, 3G+), convertoare de semnalizare (SS7, ISDN, R2, SIP, H323), routere 3G WiFi, terminale fix-mobil (2G, 3G) şi sisteme de comunicaţii de voce ATC.

Comunicat de presa furnizat de Doriana Popescu, PR Manager