Cum sa protejezi compania de scurgerile de informatii online

Amplusnet a lansat noul Cyclope - companiile pot preveni acum scurgerile de informatii

Compania Amplusnet a lansat versiunea 5.0 a solutiei Cyclope Monitorizare Angajati, cel mai avansat produs dezvoltat pentru clasa business.


Datorita si evolutiei tehnologiei este relativ usor pentru angajati sa copieze fisiere confidentiale pe dischete, CD/DVD-uri, stickuri USB sau orice alta unitate de stocare.

Noile functionalitati permit managerilor sa monitorizeze transferul de date atat in retea cat si pe dispozitivele mobile. Raportul `Activitate Fisiere` ofera informatii despre crearea, modificarea, transferul sau stergerea tuturor documentelor si fisierelor.

`Protectia proprietatii intelectuale, precum si problema scurgerii de informatii confidentiale au devenit o amenintare pentru companiile romanesti. Si spunem asta in cunostinta de cauza pentru ca aceasta functionalitate a fost dezvoltata pe baza cererilor primite de la clienti si evaluatori ` a declarat Dan Gurghian Business Development Managerul Amplusnet.

Spre deosebire de alte produse similare, Cyclope este singura aplicatie care ofera detalii despre activitatea efectiva a angajatilor, in peste 20 de rapoarte atat la nivel de companie si departament, cat si la nivel individual.

Comunicat de presa