Mobile payment la Editura Nemira

Mobile payment la Editura Nemira

Editura Nemira lansează un nou sistem de achiziţionare de carte: mobile payment special pentru Ziua Îndrăgostiţilor.


Fie că doreşti să-i oferi persoanei iubite un cadou elegant de Valentine’s Days, fie că sărbătoreşti Dragobetele, Nemira a realizat pentru tine două pachete speciale, unul pentru doamne şi domnişoare şi un altul pentru domni.

Coduri de Ziua Indragostitilor
Poţi cumpăra Cadoul Rose sau Cadoul Spring direct de pe telefonul mobil. La achiziţionarea pachetelor cadou prin sms beneficiezi de o reducere de 35% din preţul de librărie.


Nu trebuie să îţi creezi un cont şi nu este necesar un soft nou pentru telefonul tău mobil. În mai puţin de 10 secunde poţi achiziţiona carţile dorite.

Mobile payment este o metodă alternativă şi rapidă de plată a cupărăturilor. În loc să plăteşti cu numerar sau să verifici cardul de credit, poţi folosi telefonul mobil pentru a-i face o surpriză persoanei dragi de Ziua Îndrăgostiţilor.

Trimite un sms cu textul NEMIRA la numărul scurt 7580 şi în maximum 4 ore vei fi contactat de reprezentantul editurii Nemira căruia îi vei comunica obţiunea ta. Vei primi cadoul ales în maximum 48 de ore prin curier.

Costul de 10 euro plus TVA îl vei regăsi în factura de telefon sau va fi retras de pe cartela reîncărcabilă. Serviciul este valabil în reţelele de telefonie mobilă Orange şi Vodafone.