Metoda rapida de monetizare blog in limba engleza cu plata in PayPal

Metoda rapida de monetizare blog in limba engleza cu plata in PayPal

Daca esti blogger indiferent de platforma utilizata, Blogger sau WordPress si doresti sa castigi rapid sume frumoase de bani in contul tau PayPal, acum ai o oportunitate simpla si rapida.


Nu se castiga sume foarte mari de bani, insa, platile sunt corecte, la termen, in PayPal de doua ori pe luna fara comisioane de transfer.

Singura problema, al acestui furnizor de publicitate este ca pe tarile mai slab cotate in industria online, castigurile sunt de oridinul centilor, iar daca traficul online obtinut cu blogul este majoritar din Uniunea Europeana, America, Canada, Asia aveti sansa sa castigati mai multi bani online. Firnizorul care vi-l prezint este simplu, nu are o interfata prea stralucita insa functioneaza corect si plateste corect la timp, la termen in US Dollars.

Pur si simplu platasti un cod embeded (un javascript) in website-ul / webblog-ul vostru si verificati raportul statistic al platii.

In 15 si 30 ale lunii se efectueaza plati in PayPal.

Merita incercat, va garantez. Veti scoate dolari din nimic, efectiv din nimic.

Monetizarea se face in sistem CPM (plata pentru 1000 de afisari) iar pentru 1000 eCPM este de 2 si chiar 4 dolari americani.

Inregistrati-va aici.

Spor la bani!