APA-IT si AFP vor dezvolta impreuna un nou sistem de planificare

APA-IT si AFP vor dezvolta impreuna un nou sistem de planificare

Divizia APA si agentia de presa franceza colaboreaza in crearea unei unelte de planificare a evenimentelor editoriale
.

APA-IT si Agence France-Presse (AFP) isi unesc fortele pentru a dezvolta un sistem de planificare inovator care va deschide o noua era in planificarea editoriala si serviciile ambelor agentii.

Noua aplicatie multilingva vine in ajutorul management-ului editorial de stiri facand planificarea editoriala interna si externa mai detaliata si convenabila. De asemeni va permite accesul direct la articole, fotografii, imagini sau videoclipuri similare.


In consecinta, clientii agentiei de stiri vor putea vedea in avans si in timp real reportajele planificate si vor avea o imagine de ansamblu asupra relatarilor deja efectuate, prin toate formatele media.

“Ambele parti vor profita de pe urma colaborarii”, a spus Gerald Klima, directorul APA-IT, referindu-se la succesul cooperarii dintre Viena si Paris: „APA-IT are in spate ani de experienta si suntem la al cincilea sistem de planificare dezvoltat.

Pe de alta parte, AFP aduce gura de aer proaspat si ideile noi de care avem nevoie dupa atatia ani. Impreuna vom ridica proiectul la un nivel international.”

Pierre Louette, presedintele AFP, indica importanta cooperarii: „In ziua de azi, cooperarea este necesara. Castigam mai mult colaborand decat izolandu-ne.”
Despre APA-IT

APA-IT Informations Technologie GmbH ofera servicii complete concentrate in domeniile de solutii media si outsourcing IT. Cunostintele despre industria media obtinute ca ramura a APA fac din APA-IT un specialist in solutii pentru edituri si intreprinderi implicate in media.