YouTube Sport

YouTube Sport

YouTube va lansa canalul Sports Hub, care va prezenta peste 2.000 de videoclipuri cu teme sportive, dupa ce a semnat un parteneriat multi-teritorial cu SportAccord, organizatie reprezentativa a mai multor federatii de sport internationale, informeaza worldscreen.com.


Planificat sa fie lansat in primavara, Sports Hub va prezenta videoclipuri mai lungi si mai scurte despre meciuri, competitii, interviuri, reportaje din culisele evenimentelor si materiale educative.

SportAccord grupeaza 104 Federatii Sportive Mondiale, pentru diferite sporturi precum inot, ciclism, karate, sau fotbal american.
Noul canal YouTube va fi sustinut de veniturile din publicitate.

"Vedem o multime de continuturi, dar pe acest canal vor fi unele dintre cele mai bune continuturi care atrag audiente, pentru ca sunt interesante pentru oameni.. Este ceva atragator, si YouTube vrea sa celebreze diversitatea", a declarat Chad Hurley, co-fondator si CEO al YouTube.

"Suntem increzatori ca Sports Hub va crea noi posibilitati de promovare pentru diferite asociatii sportive care vor avea ocazia sa trimita mesajul lor fanilor sportului din lumea intreaga", a mai spus el.