Marketing, Comunicare si Branding in Stil PICANT – Programul Trainingurilor PICANTe

Marketing, Comunicare si Branding in Stil PICANT – Programul Trainingurilor PICANTe

Nevoia de marketing profesionist este mai mare acum decat a fost vreodata. PICANT (www.marketingforum.ro) Sustine Marketingul Profesionist si Eficient prin trainingurile pe teme de marketing, comunicare si branding.


In primul trimestru al anului PICANT organizeaza traininguri pe temele Marketing si Comunicare de Marketing, Branding si Brand Management, Comunicare in Magazin, Marketing Business to Business, Comert Electronic, Participare la Targuri si Expozitii, Strategie de Marketing, Organizare de evenimente de Afaceri si Comunicare NonVerbala. Programul trainingurilor este disponibil pe www.marketingforum.ro

Pentru Primul trimestru al anului PICANT organizeaza urmatoarele traininguri:

26 – 27 Ianuarie Body Hints Training de Comunicare NonVerbala. Se adreseaza persoanelor care in activitatea lor interactioneaza mult cu oameni si care doresc sa isi imbunatateasca cunostintele de comunicare non-verbala.
Durata: 2 seri Traineri: Nicolae NAUMOF si Eugen MATEI Detalii de www.marketingforum.ro

10 Februarie Junior Brand Training de Branding Si Brand Management. Se adreseaza persoanelor care au responsabilitati de marketing si comunicare care nu au cunostinte sau au cunostinte reduse de branding si brand management.
Durata: 1 zi Trainer: Nicolae NAUMOF Detalii de www.marketingforum.ro

12 Februarie Advanced Exhibiting Training de tehnici avansate de marketing prin targuri si expozitii dedicat persoanelor care au cunostinte medii si avansate despre participarea la targuri si expozitii.
Durata: 1 zi Trainer: Nicolae NAUMOF Detalii de www.marketingforum.ro

17 Februarie SMART Marketing Vision Seminar de Strategie de Marketing. Se adreseaza persoanelor cu responsabilitati de marketing si management si care doresc sa isi imbunatateasca cunostintele de marketing, in special componenta de strategie de marketing.
Durata: 1 dupamiaza Trainer: Nicolae NAUMOF Detalii de www.marketingforum.ro

25 - 26 Februarie Marketer Start Training de Bazele marketingului si comunicarii de marketing. Trainingul se adreseaza persoanelor care sunt la inceput de drum in marketing si isi doresc sa obtina o imagine simpla, clara si realista asupra activitatilor de marketing si asupra comunicarii de marketing.
Durata: 2 zile Traineri: Ioana ANESCU, Nicolae NAUMOF Detalii de www.marketingforum.ro

25 - 26 Februarie iSell Training de Comert Electronic. Se adreseaza antreprenorilor in comertul electonic, managerilor de magazine on-line, responsabililor de makreting si comunicare din magazinele on-line si altor persoane implicate in managementul magazinelor on-line.
Durata: 2 zile Trainer: Liviu TALOI Detalii de www.marketingforum.ro

04 - 05 Martie 2B Marketing Training de Marketing Business To Business ofera instrumentele necesare pentru a implementa actiuni de marketing special adaptate mediului de business! Este un curs pentru fortele comerciale ale firmelor care vând consumatorilor organizationali.
Durata: 2 zile Trainer: Florina PINZARU Detalii de www.marketingforum.ro

18 - 19 Martie InStore Training de Comunicare in punctul de vanzare. Se adreseaza tuturor celor care au ca responsabilitati de marketing, vanzari si distributie si care lucreaza in companii care nu vand direct clientului final, apeland la magazine.
Durata: 2 zile Trainer: Ioana MUCENIC Detalii de www.marketingforum.ro

25 - 26 Martie Event\'or Training de Organizatori de evenimente de afaceri. Se adreseaza persoanelor care au cunostinte si experienta reduse si medii in oganizarea evenimentelor de afaceri.
Durata: 2 zile Trainer: Nicolae NAUMOF Detalii de www.marketingforum.ro

PICANT (www.picant.ro) reprezinta un concept de traininguri de marketing si comunicare bazat pe specializare si eficienta.