Magazin online: Creaza si cumpara tricouri personalizate de tine si imprimate pe FoxPrint

Magazin online: Creaza si cumpara tricouri personalizate de tine si imprimate pe FoxPrint

Foxprint.ro este un site in cadrul caruia utilizatorii pot crea, vinde sau cumpara o varietate de produse personalizate, cum ar fi: tricouri, cani, ceasuri, autocolante, sepci, postere inramate, calendare, cd-uri si multe altele.


Site-ul nostru a ajuns in scurt timp o unealta importanta pentru numeroase persoane, organizatii sau oameni de afaceri care sunt dornici sa isi promoveze ideile si afacerile.

Oricine isi poate deschide un magazin pe foxprint.ro, absolut gratis. In acest magazin utilizatorul isi poate expune produsele personalizate cu propriile fotografii, luate chiar de pe calculatorul acestuia. Magazinul poate promova ideile unice ale fiecaruia, poate promova imaginea unei companii sau a unei organizatii.


Foxprint.ro se ocupa de toate aspectele afacerii online initiate de utilizator permitand si incurajand pe oricine sa isi deschida un magazin online, absolut gratis, fara nici un cost de intretinere sau gazduire a magazinului online.

Castigul in bani al utilizatorului revine din adaosul ce il stabileste acesta peste pretul de baza stabilit de catre foxprint.

De ce se ocupa foxprint in cazul unui magazin personal?
- de gazduirea magazinului personal pe serverele noastre
- de monitorizarea si onorarea comenzilor pentru proprietarii de magazine
- de realizarea produselor personalizate in urma comenzii primite de la client
- de procesarea unor metode de plata sigure
- punerea la dispozitia utilizatorului, interfata necesara construirii magazinului online cu produsele personalizate de catre acesta
- de promovarea magazinului in cadrul site-ului foxprint.ro si nu numai
- de expedierea produselor catre clienti
- ofera servicii de asistenta non-stop clientilor si proprietarilor de magazine, prin intermediul telefonului si e-mail-ului

De ce se ocupa proprietarul unui magazin personal?
- de personalizarea online a produselor ce urmeaza a fi vandute
- de promovarea magazinului personal prin diferite mijloace (internet, ziare, tv, radio, fluturasi, etc...)
- de incasarea banilor proveniti din adaosul aplicat produselor ce s-au vandut prin magazinul lui

Este important de amintit faptul ca o promovare mai puternica a magazinului personal atrage dupa sine mai multi vizitatori si implicit mai multe comenzi, ce vor fi inregistrate in contul proprietarului de magazin. In mod direct si profitul acestuia va fi mai mare.