Informatica va achizitiona Siperian

Informatica va achizitiona Siperian

Informatica Corporation (NASDAQ: INFA) lider mondial in software de tip data integration anunta finalizarea achizitionarii companiei SIPERIAN, lider in infrastructura de Master Data management (MDM).


MDM ofera o viziune holistica, unica a entitatilor de business, in mod uzual numite Master Data, precum clienti, angajati, cetateni, locatii si produse. Proiectele de success MDM faciliteaza o mai buna eficienta operationala, o mai mare loialitate a clientilor si eforturi incununate de success.

Informatica va achizitiona Siperian pentru aproximativ 130 milioane de dolari cash.

“Achizitionarea Siperian va extinde piata adresabila a Informatica cu o tehnologie adiacenta cu o crestere rapida, infrastructura MDM si va intari in continuare parteneriatele noastre strategice” a spus Sohaib Abbasi, presedinte si CEO, Informatica. “Informatica Data Integration si Data Quality s-au dovedit benefice pentru succesul proiectelor MDM. Impreuna vom face Informatica lider si in categoria MDM Infrastructure”.

Siperian este un pionier vizionar ce ofera trei capabilitati dovedite si bine diferentiate.

Siperian ofera platforma multidomeniu MDM pentru optimizarea deciziilor pe cuprinsul intregii organizatii.

Cu capabilitatile usor de configurat, Siperian reduce timpul de lucru. Si, prin built-in ratings metrics se furnizeaza o mai mare incredere in master data.

“Siperian este recunoscut ca lider in platforma multidomeniu MDM” a spus Peter Caswell, CEO, Siperian. “In combinatie cu Informatica suntem acum mult mai puternic pozitionati, astfel incat sa putem oferi o gama completa de solutii de tip Data Integration si Data Management”.