Fives-shop.ro, un nou site de comert online dedicat echipamentelor profesionale de sunet, lumini, scenotehnica

Fives-shop.ro, un nou site de comert online dedicat echipamentelor profesionale de sunet, lumini, scenotehnica

Five’s, important producator tehnic de evenimente din Romania, reprezentant regional si local pentru marci internationale de prestigiu de sunet, lumini, video, scenotehnica, efecte speciale si pirotehnice, anunta lansarea site-ului sau de comert electronic, www.fives-shop.ro


Acest site este o continuare fireasca a ceea ce facem de mai bine de 14 ani pentru clientii nostri.

In plus ne-a incurajat dinamica pe care comertul electronic a inregistrat-o in ultimii ani, devenind o optiune semnificativa mai ales pentru mici intreprinzatori si utilizatori casnici, dar pentru mari companii sau liberi profesionisti. Si cum piata este cea care ne impune orientare catre client si nevoile sale, de aici si dorinta noastra de ne diversifica serviciile.” Declara Liviu Stanescu Director General Five’s.

www.fives-shop.ro este un site specializat de comert electronic care pune la dispozitia clientilor sai nu doar toate informatiile despre intreaga gama produse si echipamente profesionale de sunet, lumini si scenotehnica, dar si posibilitatea de a le comanda online. Practic aici poti afla tot ce ai nevoie despre incinte acustice, amplificatoare, mixere si efecte, microfoane, instrumente muzicale, lumini conventionale, lumini inteligente, lumini cu LED, scene si podiumuri etc. In plus, orice vizitator poate cere online sfatul unuia dintre consultantii nostri de vanzari.

„www.fives-shop.ro permite vizitatorilor sai consultarea unei game complete de echipamente, navigand atat dupa categoria de produs cat si dupa marca producatorului. Acest lucru confera rapiditate si usurinta in identificarea şi cumpărarea produsului, in deplina siguranta.

Mai multe decat atat, www. fives-shop.ro ofera tuturor clientilor sai consultanta si asistenta in timpul cumpararii printr-un serviciu dedicat de relatii cu clientii si mesagerie instant, precum si livrare, instalare si intretinere post vanzare si service' a adaugat Alin Loboda Director de Vanzari.

Importator direct si reprezentant regional al unora dintre cele mai cunoscute marci din Germania, Olanda si Marea Britanie (Pulsar Lighting, Martin Audio, Le Maitre, Eurolite, Eurotruss, Nivtec, Europalms, Omnitronic), Five’s ofera clientilor sai preturi extrem de competitive si nu numai pentru piata online.

www.fives-shop.ro a fost dezvoltat de ContentSpeed, companie care face parte din grupul ealliance Partners, grup care detine si www.websales.ro si directmail.ro
„Suntem constienti ca suntem inceput si ne asteapta multe lucruri de imbunatatit, intrucat ne place sa mergem dincolo de perfectibilitatea unei idei sau al unui proiect.

Si daca in business-ul productiei de evenimente dam valoare adaugata cu ajutorul creativitatii noastre coroborata cu tehnologiile inovatoare, in cazul fives-shop.ro vom tine cont in primul rand de cerintele clientilor si vom creste treptat categoriile de produse existente, pastrand aceleasi exigente de calitate.” a completat Liviu Stanescu

Despre FIVE’S si five-shop.ro
Five’s este o companie 100% romaneasca, infiintata in 1995, care si-a consolidat business-ul treptat dar sigur, alaturi de clientii sai.


A devenit liderul productiilor de evenimentelor corporate din Romania, si unul dintre cei mai puternici jucatori ai industriei spectacolului, locale si regionale. Din 1998 este importator si distribuitor exclusiv al marilor producatori din Europa de echipamente si tehnologii de sunet, lumini, efecte speciale si efecte pirotehnice, scene si podiumuri.

Este membru afiliat SYNCO NETWORK EUROPE, cea mai puternica structura din industria productiei de evenimente corporate si muzicale www.fives.ro
www.fives-shop.ro este cel mai nou serviciu oferit clientilor sai de Five’s care isi propune sa devina alternativa fiabila pentru cei care doresc sa isi achitioneze echipamente profesionale intr-un mod facil, comod si de la o sursa nu doar autorizata dar si cu expertiza.