Trilulilu.ro - Trilulilu împlineşte trei ani de poveste

Trilulilu.ro - Trilulilu împlineşte trei ani de poveste

Mâine, 22 ianuarie a.c., Trilulilu împlineşte 3 ani de existenţă, ocazie cu care lansează un concurs intitulat „3 Ani de Poveste”
.

„Chiar nu simt că au trecut trei ani de când am lansat Trilulilu. Împreună cu echipa mea de crocodili, muncim la fel de mult, cu acelaşi entuziasm şi pasiune. De fapt, poate muncim mai mult, pentru că avem o responsabilitate faţă de comunitate.

Am învăţat foarte multe în aceşti trei ani, am devenit mai maturi şi mai conştienţi în ceea ce priveşte userii noştri şi preferinţele lor, cărora trebuie să le mulţumesc că sunt în spiritul Trilulilu! ”, a declarat Sergiu Biriş, Crocodilul Şef.

Pentru a participa la concurs, utilizatorii Trilulilu trebuie să îşi demonstreze creativitatea şi să îşi amintească de lumea poveştilor.

Astfel, participanţii la concurs trebuie să răspundă provocării de a continua propoziţia: „A fost odată ca niciodată Trilulilu Crocodilu’…” printr-un video, creaţie proprie, în care să arate tuturor ce a însemnat pentru ei brandul Trilulilu în aceşti trei ani.

Premiile sunt pe măsura provocării: două console de joc X-BOX, un IPOD NANO 4 G şi un pachet de produse Trilulilu, format dintr-un tricou, o cană şi un breloc Trilulilu. Mai multe detalii despre concursul „3 Ani de Poveste” se pot obţine accesând linkul: http://www.trilulilu.ro/concurs/3ani.

Concursul devine activ în data de 22 ianuarie şi se încheie în data de 22 februarie 2010.

3 Ani de Poveste

• 22 ianuarie 2007 - lansarea oficială Trilulilu
• Luna noiembrie 2007- câştigă premiul pentru cel mai bun site, categoria “Divertisment şi timp liber”, la festivalul Internetics
• Luna decembrie 2007- intră în top 10 site-uri româneşti, din punct de vedere al traficului înregistrat
• Luna mai 2008: Alexis Bonte devine noul acţionar majoritar, deţinând 51% din companie
• Iunie 2008: intră în top 5 site-uri româneşti, din punct de vedere al traficului înregistrat
• Octombrie 2008: câştigă premiul I, secţiunea User Generated Content, la Webstock
• Iunie 2009: lansează prima platformă de publicitate video în sistem de plată CPC
• Iulie 2009: devine numărul 1 în topul SATI din luna iulie

Trilulilu este cea mai mare comunitate online din România, unde vizitatorii pot urmări şi contribui cu clipuri video, audio şi imagini. Trilulilu promovează spiritul de gaşcă şi prietenia, tocmai de aceea utilizarea Trilulilu este gratuită, oricine putând să se înregistreze foarte rapid.

Trilulilu are momentan o comunitate de peste 650.000 de utilizatori înregistraţi şi un trafic de aproximativ 2,6 milioane de vizitatori unici lunar.