Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceri


FaceBook modereaza continutul online al utilizatorilor

FaceBook modereaza continutul online al utilizatorilor

Facebook va infiinta un Consiliu Comunitar care sa sanctioneze publicarea de continut nepotrivit, cu scopul de a modera utilizatorii, informeaza ClickZ.com. In prezent, proiectul se afla in faza de testare.


Consiliul Comunitar va fi format dintr-un numar limitat de utilizatori selectati, care vor beneficia de instrumente speciale de selectare si sanctionare a continutul nepotrivit.

Consiliul Comunitar Facebook este o metoda prin care utilizatorii ne pot raporta formele de continut care incalca politicile noastre”, au anuntat oficialii companiei.

Am descoperit ca oamenii nu sunt deloc reticenti in a semnaliza continutul care genereaza suspiciuni, iar aceasta este o noua masura prin care comunitatea Facebook contribuie la mentinerea sigurantei acestui mediu”, au adaugat ei.

Nu se cunoaste inca modul in care s-a facut selectia utilizatorilor care vor reprezenta instanta reper de morala si etica.

Sursa: Tehnopol


Descopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari Software si Hardware.
TechMagazine ofera stiri IT, noutati, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi.