Acceleris este „Oracle Gold Partner“

Acceleris este „Oracle Gold Partner“

Acceleris System Integration SRL este una dintre primele companii din Romania care s-a alaturat cu un acord global programului nou structurat pentru parteneri Oracle, devenind “Oracle Gold Partner”.

Programul pentru parteneri „Oracle Gold Partner“ cuprinde conditii de cumparare deosebite, masuri de marketing comune, precum si o platforma de internet comuna.
Compania, in calitate de partener, are acces la toate resursele tehnice Oracle, ca de exemplu: forum-uri, documentari, web-support, patches, download-uri pentru noile aparitii etc.

In plus, ca si „Oracle Gold Partner“, Acceleris beneficiaza de cursurile Universitatii Oracle, deci angajatii proprii se perfectioneaza in mod constant.

„Clientii nostrii au acces in orice moment la produsele de calitate Oracle“, afirma dl. Pascal Stürchler, CEO Acceleris. Compania dispune in prezent de experti Oracle, care isi vor continua calificarile si pe viitor.

“Ne vom concentra in special pe partea de infrastructura a portofoliului diversificat de produse Oracle. Produse precum Oracle Exadata Storage Servers, Oracle Unbreakable Linux, Oracle VM etc. se potrivesc perfect business-ului de integrator pe care il realizeaza Acceleris.

In plus, vom oferi in viitor clientilor nostri “Service Level Agreements” pentru operatii de tip remote a solutiilor de infrastructura Oracle, exonerand astfel clientii de operatii privind administrarea serverelor si a bazelor de date.”

Comunicat de presa