Event: Orange Online MeetUp

Orange Online MeetUp

Dupa cum va anuntam de la sfarsitul anului trecut, primul eveniment Orange Online MeetUp din 2010 va aduce in discutie excelenta in “user experience”. 2010 a inceput, asa ca, in loc sa va facem o traditionala urare pentru un an in care sa transformati experienta utilizatorilor romani de internet intr-una cat mai placuta, am trecut direct la fapte si incercam sa va ajutam chiar sa o faceti.


Va reamintim temele pe care dorim sa le discutam impreuna atat aici, cat si la evenimentul offline:

- cum trebuie construit un website pentru a capta atentia utilizatorilor vizati inca de la inceput,
- cum ii ofera suport pentru a-si atinge scopul sau scopurile pentru care a ajuns acolo, si
- cum il ajuta sa descopere si restul site-ului intr-un mod placut si adecvat strategiei de brand, fara sa-l deranjeze, fara sa-l impiedice in vreun fel, si fara sa-i piarda interesul.

O sa va facem cunostinta maine, aici pe blog, cu un invitat special care ne va prezenta rezultatele catorva ani de experienta in acest domeniu, atat aici cat si la evenimentul Orange Online MeetUp din ianuarie, si o sa va invitam sa descoperim impreuna ce ar putea insemna o experienta excelenta a utilizatorului de internet, prin exemple si elemente concrete.

De luni, 11 ianuarie, va ninge cu exemple. Declaram saptamana 11-15 ianuarie “the great user experience week”, deoarece vom discuta in fiecare zi despre cate un site-exemplu care se apropie de excelenta in oferirea unei experiente cat mai placute, adecvate, si eficace, si despre elementelele care compun aceasta experienta,in cazurile respective.

Mai mult, va invitam si pe voi sa ne trimiteti, in comentarii sau prin formularul de propuneri, propriile exemple de site-uri care ofera o experienta excelenta utilizatorului, impreuna cu o scurta argumentatie.

Le vom publica aici pe blogul Orange MeetUp si le vom pune in discutie si la intalnirea de marti seara, iar pentru propunerile publicate puteti primi o invitatie la eveniment(in cazul in care nu ati participat pana acum) si puteti castiga un premiu surpriza.

Orange Online MeetUp Ianuarie 2010 va avea loc marti,19 ianuarie 2010,la Orange Concept Store, dar vom reveni cu detalii atat aici pe blogul Online MeetUp cat si in invitatiile pe care le veti primi pe email.

Sursa: Orange