Invata limbajul comunicarii pe internet

Invata limbajul comunicarii pe internet

BiG Media Relatii Publice deschide sesiunea de cursuri din 2010 cu un training de 'Comunicare online si new media'.


Cursul va cuprinde notiuni de baza despre redactarea textelor pentru mediul online si folosirea eficienta a mijloacelor de promovare in mediul electronic.

Printre temele principale abordate in cadrul cursului se vor numara:
• Cum sa iti construiesti propriul blog – Care sunt platformele gratuite pentru crearea unei adrese de web? Ce trebuie sa contina un blog?
• Cum sa iti actualizezi si promovezi blogul. Ce limbaj folosim in textele pentru online? Identificarea publicului tinta, folosirea cuvintelor cheie in texte si promovarea blogului prin intermediul acestora. Metode de promovare prin intermediul retelelor sociale: Twitter, Facebook si altele.
• Accesarea canalelor de comunicare online: site-uri de stiri online, de comunicate de presa
• Redactarea comunicatului de presa pentru mediul online.
• Strategii de realizare a unei campanii online
• Promovarea produselor si serviciilor prin intermediul unui website. Modalitati de radactare a textelor de prezentare, identificarea serviciilor si categoriilor de produse, gestionarea relatiei cu utilizatorii site-ului.
• Programe de comunicare prin newsletter. Cum sa construiesti un newsletter? Cum construim baza de date pentru newsletter? Redactarea textelor pentru newsletter.
• Criterii de evaluare a rezultatelor campaniei de promovare online

La finalul cursului, participantii vor putea realiza texte pentru promovarea in mediul electronic si vor sti sa utilizeze canalele de comunicare potrivite in functie de targetul propus. Cursul cuprinde o proba practica de realizare a unei strategii de promovare online pentru cresterea notorietatii unui produs.

Perioada de desfasurare a training-ului este 15-17 ianuarie 2010 si este acreditat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA) si recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si de Ministerul Educatiei si Cercetarii. In urma examenului de evaluare, cursantii vor primi un certificat de competente emis de CNFPA si un certificat de absolvire din partea firmei BiG Media Relatii Publice.

Cursurile vor fi sustinute de Gabriel Ferugean, specialist in comunicare, cu peste 10 ani de experienta in domeniul comunicarii organizationale.

In prezent este trainer BiG Media Relatii Publice si membru al Asociatiei Romane a Profesionistilor in Relatii Publice.( www.ferugean.ro)

Costul formarii per persoana este de 300 RON, iar pentru studenti 200 RON. Conform legii, BiG Media Relatii Publice, ca furnizor de formare profesionala autorizat (Certificat seria B nr. 0001516) este scutita de plata T.V.A. pentru operaţiunile de formare profesională. (OG 129/2000, art. 43).

Training-ul se va desfasura la sediul firmei, pe Calea Rahovei, nr 266-268, sector 5, Bucuresti, in Electromagnetica Business Park, Corp 61, etaj 4, camera 26.

Inscrierile se pot face pana pe 14 ianuarie 2010. Pentru detalii referitoare la inscriere, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0733.077.909, sau la adresa de mail: ruxandra.simion@bigpr.ro