Care este unul dintre cei mai buni antivirusi ?

Care este unul dintre cei mai buni antivirusi ?

F-Secure – Protecting the irreplaceable
In timp ce tu te concentrezi pe ceea ce este important pentru tine, noi ne asiguram ca tu esti protejat si in siguranta atunci cand utilizezi Internet-ul, fie prin intermediul calculatorului, fie al unui smartphone.


De asemenea iti oferim back-up pentru fisierele tale importante si posibilitatea sa le faci disponibile si altora. Serviciile noastre sunt disponibile prin intermediul a peste 200 operatori in toata lumea si utilizate in milioane de companii si case. Fondata in 1988, F-Secure este listata la NASDAQ OMX Helsinki Ltd.

Despre F-Secure Corporation
F-Secure Corporation protejeaza utilizatorii corporate si individuali importiva virusilor si amenintarilor de securitate a datelor. Potrivit studiilor independente din ultimii ani timpul de raspuns al F-Secure la noile amenintari este cu mult mai rapid decat cel al competitorilor majori.


Solutiile de top F-Secure sunt disponibile pentru statii, gateways, servere si telefoane mobile. In acestea se includ produse anti-virus, desktop firewall cu intrusion prevention, antispam si antispyware ca si solutii network control pentru Internet Service Providers.

Fondata in 1988, compania F-Secure a fost listata la Helsinki Exchanges din 1999, si a crescut in mod constant mai rapid decat toti competitorii listati la bursele publice. Sediul central al F-Secure este in Helsinki, Finlanda. De asemenea, F-Secure are reprezentante si parteneri pe toate continentele.

Protectia F-Secure este disponibila prin ISP-isti majori cum ar fi: France Telecom, TeliaSonera, PCCW si Charter Communications.

F-Secure este leader global in protectia oferita telefoanelor mobile inteligente prin operatori mobili cum ar fi: T-Mobile si Swisscom si prin parteneriate cu producatori de telefoane mobile, cum ar fi Nokia.