Indoor Media: Journey TV accelereaza in CFR

Indoor Media: Journey TV accelereaza in CFR

Jucatorul de publicitate de pe piata indoor si-a extins reteaua de promovare Journey TV pe plasme si in garile din Brasov, Craiova și Timisoara.


Proiectul Journey TV, a fost implementat pentru prima data la sfarsitul anului 2008, in Gara de Nord, continuandu-si evolutia in regionalele din Iasi, Galati, Predeal, Sinaia si regionala Constanța.

41 de plasme ultramoderne, de dimensiuni mari, sunt pregatite pentru clienti. Amplasate in garile cu trafic total de aproximativ 3.300.000 de calatori, in zona salilor de asteptare si a caselor de bilete, ecranele vin sa starneasca atentia calatorilor si sa-i mentina in fata acestora, gratie informatiei si continutului variat.

Divizia de indoor a grupului Media Pro, Indoor Media, prin segmentul publicitații neconventionale, a pus inca de la inceput, la dispozitia clientilor locatii variate, in universitati, licee, sali de fitness premium, centre spa si wellness, cinematografe, Palatul Copiilor si gari din Bucuresti si tara, asigurandu-le acestora suporturi inovative, usor de remarcat si foarte eficiente in captarea atentiei.