Beia Consult International si Dialogic Corporation va invita la Dialogic Solution Day in Bucuresti

Beia Consult International si Dialogic Corporation va invita la Dialogic Solution Day in Bucuresti

Beia Consult International – Siemens System Partner & Dialogic Regional Distributor – impreuna cu Dialogic Corporation au deosebita placere sa va invite la Ziua Solutiilor Dialogic din Bucuresti, 10 Feb 2010, Hotel Capital Plaza.

Dialogic Corporation este un lider mondial in furnizarea tehnologiilor de ultima generatie ce isi inspira clientii, atat in pietele enterprise cat si in cele de service provideri, prin solutiile de voce si video de o calitate foarte ridicata.

Pe data de 10 Februarie aveti oportunitatea de a invata despre ultimele inovatii si solutii de la Dialogic printr-un eveniment special ce se va desfasura in Capital Plaza Hotel din Bucuresti. Inregistrarea va incepe la ora 9:00, urmata de prezentari detaliate ale comunicatiilor unificate “Unified Communications” si a serviciilor “Mobile Value-Added Services”.

Dupa prezentari, Dialogic este incantat sa va invite la pranz, unde veti avea ocazia de a impartasi strategiile si realizarile dumneavoastra cu cele ale colegilor si ale reprezentantilor Dialogic.

Spatiul este limitat asa ca rezervati locul acum online.

Bine cunoscuti prin ajutorul acordat companiilor in a adopta tehnologiile necesare cresterii productivitatii si a eficientei, reprezentantii Dialogic vor discuta despre beneficiile Unified Communications & Collaboration, care au permis unui client economisiri la costurile de documente de peste 250.000USD in trei ani de zile.

O tehnologie cheie pentru un asemenea succes o reprezinta Dialogic Media Gateways, care permit clientiilor sa se bucure de beneficiile Unified Communications intr-un mediu de comunicatii cu echipamente de la diferiti furnizori mai vechi, in timp ce se elimina necesitatea pentru upgrade-uri scumpe si disruptive pe echipamentele existente.

Servicii video interactive mobile
Dialogic, un inovator in tehnologia comunicatiilor, cu o experienta de decenii, va prezenta ultimele progrese tehnologice in servicii mobile, in special beneficiile serviciilor video interactive.


Dialogic permite clientilor sai sa migreze serviciile de la CRBT la VRBT, Voice Mail la Video Mail si Voice Portals la Video Portals, ceea ce va aduce amuzament, jocuri, si informatii utile catre dispozitivul mobil.

Reprezentantii Dialogic vor discuta de asemenea despre noutatile in tehnologiile de analiza video dezvoltata la Dialogic Media Labs.