BUSINESS OF LUXURY FORUM, editia 2010, un evemiment dedicat regiunii central si est europene

BUSINESS OF LUXURY FORUM, editia 2010, un evemiment dedicat regiunii central si est europene

First held in 2004, BUSINESS OF LUXURY FORUM is the yearly event dedicated to Central and Eastern Europe organized by CPP Management Consultants Ltd, leading regional consultancy specialized in luxury.

Initiata in 2004, seria de evenimente anuale BUSINESS OF LUXURY FORUM dedicata regiunii Central si Est Europene, continua si in 2010 cu o editie extinsa ce va avea loc in data 16 Martie in Bucuresti la Hotelul Capital Plaza.

Anterior denumit Luxury Day, evenimentul BUSINESS OF LUXURY FORUM este plaforma ideala de comunicare, networking si awareness pentru toti cei implicati in industria de lux sau interesati in a investi in acest domeniu.

Participantii includ: executivi ai marilor brand-uri internationale de lux deja prezente sau interesate sa se extinda in regiune, retaileri si partneri locali, fonduti de investii, investitori persoane private, reprezentanti media, in special business si news.

Si-au confirmat deja prezenta executivi ai band-urilor GUCCI, FENDI, RALPH LAUREN, SAKS FIFTH AVENUE, BURBERRY. De asemenea participa manageri de top din industria de lux pe sectorul SPA si hotelarie.

Ca si in anii precedenti, CPP va prezenta cu ocazia acestui eveniment rapoartele de piata luxury pentru fiecare tara pe care o acopera: ROMANIA, BULGARIA, SERBIA, POLONIA, SLOVENIA and UCRAINA.

De asemenea, evenimentul este o modalitate ideala de promovare a serviciilor si produselor furnizorilor industriei de lux: banci, firme arhitectura, firme de constructii, firme de securitate, companii de leasing etc.

Editia 2010 este prezentata de CITIBANK, ceilalti parteneri ai evenimentului fiind AUDI, MAURICE LACROIX, TECHNOGYM, OLIVIERS & CO, EDEN SPA, HOROLOGIVM, CAPITAL PLAZA HOTEL, JET UNLIMITED, CANALI.