HBO in format high definition

UPC Romania ofera experienta HBO in format high definition

UPC Romania ofera clientilor sai cea mai noua experienta HBO HD: blockbustere rasunatoare de la Hollywood, seriale multipremiate, concerte in exclusivitate si productii originale la o rezolutie fara precedent a imaginii, in format wide-screen si sunet Dolby Digital 5.1. HBO HD se adauga canalelor deja disponibile in format high definition: TVR HD, PRO TV HD, Eurosport HD, History HD si Fashion TV HD.


Abonatii de televiziune HD se vor putea bucura de toate programele HBO disponibile in varianta standard, acum in high definition. Printre titlurile pe care HBO le propune in aceasta iarna se regasesc: The Dark Knight cu Keith Leadger, Sex and the City: The Movie cu Sarah Jessica Parker, The Wrestler cu Mikey Rourke, Hancock cu Will Smith, noi episoade din serialul original HBO – True Blood, seria a doua sau un nou documentar original HBO Romania – Lumea vazuta de Ion B.

„Prin introducerea HBO HD, ne respectam promisiunea facuta clientilor nostri - aceea de a le oferi continut de calitate si cele mai inalte standarde tehnice la cele mai accesibile preturi de pe piata. In lunile care vor urma ne vom extinde pachetul HDTV cu noi canale oferind un continut cat mai diversificat pe zona de entartainment, educatie si informatii de calitate,” adauga Iulia Florea, Director, Customer Relations and Retail Sales, UPC Romania.


Lansata la inceputul lunii octombrie 2009, televiziunea HD a devenit in scurt timp una dintre cele mai populare servicii ofertite de UPC Romania, atragand la doar cateva saptamani de la lansarea sa peste 2.000 de abonati.

Proprietatile HD sunt: Cele mai clare imagini, rezolutii de pana la cinci ori mai mari decat la televiziunea standard sau sunet asemanator cu cel din cinematografe sunt principalele caracteristici ale televiziunii HD.

HBO HD este disponibil pentru abonatii Digital TV Medium cu DVR si HD + MAXPAK si Digital TV Large (include MAXPAK) cu DVR si HD, atat in cazul achizitionarii exclusive a serviciilor de televiziune cat si in cadrul pachetelor 2 Play si 3Play.

Sursa: UPC