Studii demografice oferite de Trafic.ro

O noua campanie de Studii demografice trafic.ro

Profilul utilizatorilor unui site ofera informatii esentiale pentru dezvoltarea unui business pe Internet si vanzarea de publicitate online catre companii sau agentii de publicitate.


Serviciul Studii demografice te ajuta sa afli cine iti sunt vizitatorii si presupune doar completarea unui chestionar de catre cei care intra pe site-ul tau in perioada 17 noiembrie-7 decembrie.Este foarte simplu sa participi - Studiile Demografice se livreaza direct prin intermediul scriptului trafic.ro, nu ai nevoie de alte modificari in paginile tale. In plus, ca si la editia precedenta, te poti inscrie GRATUIT si dureaza doar 3 secunde sa selectezi aceasta optiune in contul tau.Afla mai multe detalii despre editia de toamna a Studiilor demografice si alte surprize de la trafic.ro aici.

Sau viziteaza direct pagina:
http://www.trafic.ro/demografice/inscriere-demografice-2.php.Pentru mai multe informatii despre utilizarea internetului in Romania, puteti consulta in orice moment statisticile oferite de trafic.ro. De asemenea, ne puteti urmari pe blog.trafic.ro si pe twitter.Sursa: Trafic