Cele mai noi telefoane mobile din Romania

Cele mai noi telefoane mobile din Romania

Am sa va prezint cele mai noi telefoane mobile disponibile in Romania, in magazinele Orange si Vodafone sub forma unui top. Acest top include telefoanele cu un scurt review, top realizat pe baza pret - calitate - facilitati oferite!


Telefon: Nokia
Model: Nokia 5530 XpressMusic
Modelul 5800 XpressMusic a avut mare succes, asa ca Nokia vine cu ceva asemanator pe bani mai putini. Nokia 5530 XpressMusic are Symbian S60 5th Edition si touchscreen mare. Producatorul finlandez a mai taiat insa cateva dotari din lista de specificatii, pentru a-l putea oferi la un pret mai scazut.

Telefon: Nokia
Model: Nokia E52
Nokia E51 a fost un telefon de succes, asa ca finlandezii nu au asteptat prea mult si i-au pregatit un succesor. E52 pastreaza aproximativ acelasi design, dar aduce in plus mai multa performanta si multe functii noi.

E52 este un telefon extrem de subtire, cu o forma clasica. Are un procesor puternic si este bine dotat. Punctul sau forte este autonomia excelenta, o conditie necesara pentru o persoana care nu sta toata ziua acasa sau la birou si nu vrea sa-si faca griji ca ar putea ramane cu telefonul descarcat.

Telefon: HTC
Model: HTC Hero
HTC Hero este cu siguranta "eroul" telefoanelor Android de pe piata. Daca Magic te-a impresionat, Hero iti va taia respiratia. Interfata de utilizare a fost mult imbunatatita, dotarile telefonului sunt foarte bune, astfel incat smartphone-ul va fi pe placul oricarui utilizator pretentios.

Cu fiecare telefon performant Android, sistemul de operare de la Google castiga cota de piata. Integrarea cu serviciile Google si multimea de aplicatii disponibile fac din acest sistem de operare o vedeta a momentului.