Platforma online pentru plata cu cardul

Credit Europe a lansat o platforma pentru plata cu cardul a produselor magazinelor online romanesti

Credit Europe Bank a dezvoltat si implementat o platforma ce permite detinatorilor de carduri emise sub siglele Visa sau Mastercard sa plateasca produsele achizitionate din magazinele online romanesti, a anuntat, saptamana trecuta, institutia de credit.

"Platforma de comert electronic implementata de Credit Europe Bank ofera un sistem de plata online usor de utilizat, atat pentru comercianti, cat si pentru utilizatori, precum si un mediu securizat 3D de tranzactionare.

Platile online pot fi realizate atat cu cardurile emise de Credit Europe Bank, CardAvantaj Mastercard/Visa, precum si cu orice card national sau international emis sub siglele Visa sau Mastercard", se arata intr-un comunicat al bancii.

Institutia arata ca platforma permite achizitionarea produselor in rate, fara dobanda, pentru detinatorii de card de credit CardAvantaj.

"Primul site care a si implementat aceasta platforma este www.bongos.ro, urmand ca in perioada imediat urmatoare sa incheiem contracte cu mai multi comercianti deja parteneri ai Credit Europe Bank, ce au si magazine online", a declarat in comunicat vicepresedintele adjunct al Credit Europe Bank Romania Sinan Okumus.

Sursa pentru detalii despre comunicat