Cosmote intră pe telefonia fixă pentru companii

Cosmote intră pe telefonia fixă pentru companii

Cosmote România, al treilea operator de telecomunicaţii ca număr de utilizatori, vrea să îşi consolideze baza de clienţi de business printr-un serviciu integrat de telefonie fixă şi mobilă, Private Wire, adresat companiilor.

Astfel, operatorul intră pe o piaţă dominată de Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixă din România ca număr de utilizatori, membru al aceluiaşi grup elen telecom, OTE, în căutarea unei surse stabile de venituri.

“Cosmote Private Wire a fost dezvoltat ca răspuns la solicitările primite din partea clienţilor noştri corporate şi vine ca o completare a activităţilor şi serviciilor noastre de bază din domeniul telefoniei mobile.

Tendinţele de pe piaţă arată că acest tip de clienţi sunt interesaţi de soluţii integrate de comunicare, care să le eficientizeze în mod real costurile în acest domeniu.

În plus, prin intermediul Cosmote Private Wire, clienţii pot configura conturile individuale de telefonie fixă şi mobilă în funcţie de nevoile fiecărui angajat”, a declarat Isabela Furtună, Postpaid Market Development&Retail International Offering Department Manager la Cosmote România.

Continua comunicatul aici