Nokia 1100 un fiasco sau nu?

Nokia 1100 un fiasco sau nu?

Noua isterie online, datorita hoax-ului, generat de Nokia 1100 face furori si in Romania in lumea utilizatorilor de telefoane mobile.


In jurul vechiul model de telefon construit de Nokia, Nokia 1100 s-au generat tot felul de supozitii si tot felul de presupuneri datorate unor scapari de configurare ale aplicatiei software, scapare care poate ajuta niste cunoscatori sa fraudeze si sa sparga conturi si coduri bancare.

Prin diferite metode, insa necunoscute, acest telefon poate ajuta sa se sparga conturi si codurile cardurilor bancare.

DIn fericire, aceasta supozitie a fost demontata si nu este 100% adevarata.
Intradevar telefonul respectiv contine un bug - o problema la software.

Pe piata, un astfel de model de telefon poate ajunge si la un pret de 20.000 - 25.000 euro, insa este doar un fiasco.

Totusi, nu toate modele de Nokia 1100 sufera de acel bug software, ci doar modelel de Nokia 1100 produse in Germania, la Bochum.

Acel bug ar permite reprogramarea software al aparatului mobil, bug ce ar putea prin noul soft sa recupereze parole, conturi si date persoanale bancare.

Agentii UltraScan analizeaza aparatele, software-ul si presupunerile iscate pe baza acestui telefon si al bug-ului de resoftware.

Conform specialistilor IT si a politiei doar cateva modele de Nokia 1100, ar avea acel bug - modele sunt Nokia 1100 RH-18 si Nokia 1100 RH-38, modelele din 2004 fabricate la Bochum, in Germania.

Teoretic este un fiasco, insa mirajul imbogatirii cu 25.000 euro peste noapte exista deja si-n Romania.