Internet Success: Academia Online Feed Forward

Internet Success: Academia Online Feed Forward

Internet Success: Academia Online Feed Forward
Training, resurse, consultanta, promovare pentru publicitate pe internet si dezvoltarea de afaceri pe internet.


Ce iti ofera Academia?
1. Un program de training extrem de complex, unic pe piata romaneasca la care ai acces nelimitat timp de 1 an de zile. Materialele scrise, audio si video sunt in limba romana si engleza. Poti accesa materialele la orice ora, in orice moment pe baza unui user si a unei parole.

Intre temele abordate:

a. Dezvoltare Website-uri si Blog-uri fara sa aveti cunostinte de programare – bogate in continut si interesante pentru publicul vostru tinta, astfel incat sa obtineti vizitatori targetati, lead-uri si comenzi;
b. Metode de studiu ale niselor de piata pe internet pentru a putea afla in orice moment ce trebuie facut pentru a fi cu un pas inaintea concurentei;
c. Search Engine Optimization (SEO) este o tehnica, un mod de lucru ce va permite ca site-ul/ blogul vostru sa fie indexat de motoarele de cautare;
d. Affiliate marketing – aproape totul despre aceasta afacere; cum sa castigi bani promovand produsele altora si cum sa atragi o armata de colaboratori sa-ti promoveze produsele si serviciile si sa platesti un procent din rezultate/ vanzari si nimic mai mult.
e. Marketing-ul prin intermediul e-mailului: metode, tehnici, platforme, cum poti automatiza acest proces.
f. Cum sa-ti construiesti credibilitate si sa-ti cresti exponential vanzarile prin intermediul retelelor sociale – Facebook, Twitter s.a.
g. Sa intelegi cum “gandeste” motorul de cautare Google ca sa accepte si sa promoveze proiectele tale online; totul despre Ad Sense si Ad Words.
h. Cum sa-ti promovezi afacerile prin articole si comunicate de presa.

2. Daca detii un domeniu cu sintaxa “domeniu.ro” iti construim un blog pe platforma Wordpress si ti-l gazduim timp de un an de zile (pe servere de mare capacitate din Anglia si SUA). Blogul va fi adaptat ca design domeniului de activitate pe care doresti sa-l abordezi, va fi optimizat pentru motoarele de cautare si conectat la retelele sociale cele mai importante. Blogul acesta este un model de blog pe care vei aplica ceea ce inveti de la Academia Online Feed Forward.

In plus, iti oferim 10 adrese de e-mail de forma “cevreitu@domeniu.ro”. Daca nu ai un domeniu iti indicam ce pasi trebuie sa parcurgi pentru asta (dureaza 5 minute). Pe parcursul programului vei primi asistenta periodic pentru a-ti transforma blogul intr-un proiect de succes si a-ti promova alte afaceri (site-uri) prin intermediul lui.

Separat, te putem ajuta sa-ti dezvolti si alte site-uri/ bloguri pe care le vei gazdui unde doresti … pentru ca vei sti ce trebuie facut. Dupa terminarea programului, blogul oferit de noi iti apartine in totalitate si il poti gazdui la noi (contra cost) sau exporta pe alta platforma.

3. Posibilitatea sa publici articole despre domeniile in care ai expertiza pe blogul Academiei Online - Feed Forward si sa introduci un link catre blogul tau sau alt site.

4. Acces la cele mai noi articole/ materiale/ update-uri din “Industria Marketingului pe Internet”.

Mai multe detalii despre comunicatul de presa aici