Mobilpay.ro: Serviciul de plati mobile online

Mobilpay.ro: Serviciul de plati mobile online

Ce este mobilpay - Serviciul de plati mobile
mobilpay este destinat proprietarilor de servicii on-line sau off-line, cu posibilitatea de a-si monetiza eficient traficul si continutul, fiind o alternativa la veniturile mici obtinute din publicitate.


Fara costuri suplimentare, odata mobilpay implementat in cadrul serviciului tau, poate genera venituri inca din prima secunda.

Cum functioneaza mobilpay?
Functionarea serviciului de microplati mobilpay cu telefonul mobil este extrem de simpla si nu presupune cunostinte deosebite.

Daca esti utilizator, plata se rezuma la trimiterea si primirea unui mesaj SMS, lucru cunoscut de peste 90% dintre posesorii de telefoane mobile din Romania.

Iar daca esti posesor de servicii on-line sau off-line, solutia mobilpay™ vine ca un plug-in usor de integrat si operat, indiferent de platforma utilizata.

Cui i se adreseaza mobilpay?
Serviciul poate fi vazut din doua perspective:

- a utilizatorului proprietar de servicii on-line;
care va introduce in site o secventa de cod ce defineste serviciul si pretul cu care doreste sa taxeze utilizatorul final, cod care il va redirecta pe acesta catre portalul de plati mobilpay.ro unde va efectua plata;

- a utilizatorului final care doreste sa achizitioneze un serviciu de la acesta;
care va accesa o interfata grafica usor de utilizat si optimizata pentru plata rapida si sigura prin intermediul telefonului mobil

Cat costa serviciile lunare mobilpay?
Nu exista costuri pentru servicii lunare de intretinere. De asemenea, nu mai exista costuri suplimentare pentru serviciile de baza. Este posibil ca pe viitor sa adaugam anumite functionalitati premium- optionale care sa aduca anumite costuri suplimentare, dar serviciul de baza este si va ramane gratuit.

Obtineti detalii despre mobilpay
Succes mobilpay, un serviciu inovativ in lumea online.