PROJECT PXL 2009 reuneste internautii pasionati de fotografie

PROJECT PXL 2009 reuneste internautii pasionati de fotografie

Evensys si Implement Studio prezinta cea de-a doua editie PROJECT PXL, prima revista digitala de fotografie, al carei continut este compilat in totalitate din imagini primite de la utilizatorii de internet, pasionati de fotografie.


Revista va fi lansata in cadrul celei de-a doua editii Webstock, cel mai important eveniment de social media si web 2.0 din Romania, organizat de Evensys si Vodafone, pe 18 septembrie 2009, la hotel Radisson Blu, in Bucuresti.

PROJECT PXL poate fi descarcata gratuit pe calculator si permite explorarea selectiva la nivel continutului, oferind posibilitatea de navigare doar catre o anumita categorie de imagini. De asemenea, revista propune un format interactiv, oferind posibilitatea unui feedback direct din partea utilizatorilor, prin intermediul boxurilor destinate comentariilor si sugestiilor.

Primul numar al revistei a reunit in 280 de pagini peste 254 de fotografii din randul celor mai populare categorii de imagini: natura, oameni, evenimente, masini, detalii, digitally enhanced, urban, abstract, sport si altele.

“Am gandit initial PROJECT PXL ca un proiect singular si un experiment inedit. Insa, multitudinea de poze primite si entuziasmul celor doritori sa ia parte la acest proiect colaborativ ne-au facut sa gandim in perspectiva catre o a doua editie. Mai mult, ne-am dori ca PROJECT PXL sa devina un proiect pe termen lung si suntem siguri ca revista indeplineste toate premisele unei publicatii periodice de succes” afirma Cristian Manafu, Managing Partner in cadrul Evensys.

Detalii despre comunicatul de presa aici

Succes!