Curs: Controlling - Profitabilitatea afacerilor

Curs: Controlling - Profitabilitatea afacerilor

Acest curs permite participantilor sa inteleaga rolul, obiectivele, conceptele si principiile activitatii de Controlling prin explicarea teoretica si practica a relatiilor dintre planificarea afacerilor, controlul acestora si imbunatatirea continua a proceselor si activitatilor.


Controlling-ul prin EXEGENS este mai mult decat costuri si bugete - este abordarea pierderilor, a sincronizarilor de fluxuri din procese si a imbunatatirii continue.

Programul complet al training-ului 'CONTROLLING. PROFITABILITATEA AFACERILOR' consta in 3 module ce abordeaza din ce in ce mai detaliat problematica controlling-ului:

1) Modulul I - Bazele Controlling-ului (18-19 Septembrie 2009, Hotel Ibis Parlament, Bucuresti). Acest prim modul permite participantilor sa inteleaga concret modul de interactiune al proceselor si activitatilor de Controlling cu celelalte departamente pentru a indeplini obiectivele organizatiei.

2) Modulul II - Instrumentele Controller-ului si Conexiunea Financiara (25-26 Septembrie 2009, Hotel Ibis Parlament, Bucuresti). Acest al doilea modul permite participantilor sa inteleaga esenta activitatii de control prin prezentarea instrumentelor de monitorizare a proceselor/activitatilor si prin comparare cu tintele initiale.

3) Modulul III - Planificarea si implementarea - MASTER BUDGET (WORKSHOP) (02-03 Octombrie 2009, Hotel Ibis Parlament, Bucuresti). In acest modul se prezinta modul de preparare a Master Budget prin intermediul unui studiu de caz complex si prin prepararea in grup a unui alt caz dat de bugetare.


Controlling-ul nu este doar pentru contabili... ci si pentru operations managers, profesionisti in finante, purchasing, IT, HR, sales, marketing, angajati in Supply Chain din productie, distributie si servicii.

Cine va sustine training-ul:
Alin POSTEUCA, Managing Partner la EXEGENS, a ajutat zeci de companii in ultimii 9 ani pentru a implementa tehnici de controlling si de productivitate. Are experienta in training de 10 ani. El este Doctor in Contabilitate manageriala, este MBA, este Expert contabil - Bucuresti, este Expert evaluator, are certificare IAS/IFRS la ATC. A publicat numeroase articole si studii privind productivitatea si controlling-ul.

Costuri:
Taxa de participare pentru fiecare modul este de 250 EUR/ persoana (nu include TVA).
Costurile aditionale pentru cazare si masa nu sunt suportate de organizator. Se acorda reduceri de 5% pentru minim 3 participanti din cadrul aceleiasi companii.

Comunicat de presa