Castiga bani online cu Smowtion (CPM & CPA)

Castiga bani online cu Smowtion (CPM & CPA)

Unul dintre cele mai bune sistem de monetizare la ora actuala in industria online-ului este Smowtion, sistem ce plateste pentru impresiile afisate.


CPM sau Cost per Mille cu Smowtion eCPM System(plata pentru 1000 de afisari ale unei zone publicitare) este o metoda sigura, rapida de monetizare al blogului sau website-ului, caci, prin aceasta metoda la simpla deschidere al website-ului Dumneavoastra castigati bani.

Configurarea Smowtion eCPM System este foarte usoara, odata acceptat in sistem, iar activarea website-urilor se face foarte rapid. Sistemul Smowtion eCPM System ofera toate tipurile de formate publicitare grafice, alaturi de campanii tip popup sau interstitiale.

Plata se face conform unei planificari iar statisticile sunt realizate eficient si corect. Plata se efectueaza la atingerea baremului de $100 USD catre PayPal.

Cele mai eficiente si bine platite campanii publicitare sunt cele targat-ate spre tarile Uniunii Europene si Canada * USA.

Pentru acestea costul pentru 1000 de impresii (afisari) este de 0.48 ~ 2.40 dolari insa pentru Romania poate oscila intre 0.01 ~ 0.15 in functie de conversii si click-urile efectuate. Aceste tipuri de reclame oferite de Smowtion eCPM System sunt foarte atractive, complexe.

Inregistrati-va in Smowtion eCPM System acum!

Succes si spor la facut bani online din blog!