elefant.ro sărbătorește Ziua Internațională a Cărții pe 23 aprilie cu reduceri de până la 70% la peste 10.000 de titluri

elefant.ro sărbătorește Ziua Internațională a Cărții pe 23 aprilie cu reduceri de până la 70% la peste 10.000 de titluri


Mâine, marți, 23 aprilie 2019, toți românii pasionați de lectură vor avea motive în plus să sărbătorească Ziua Internațională a Cărții. Pe elefant.ro  ! Ca și anul trecut, elefant.ro, alături de partenerii săi, edituri din România și din străinătate, va oferi cititorilor posibilitatea de a achiziționa la prețuri preferențiale cele mai râvnite cărți de ficțiune și non-ficțiune.

Peste 10.000 de titluri din toate categoriile, atât în limba română, cât și în limba engleză, vor avea reduceri de până la 70%. Mai mult, la orice comandă ce va depăși 59,90 de lei transportul va fi gratuit. Nu există restricții la titlurile comandate pentru a beneficia de transportul gratuit, cititorii putând achiziționa orice titluri din cele peste 300.000 listate pe site.

Printre titlurile ce vor participa la Ziua Internațională a Cărții se vor număra best-sellere la nivel internațional, cărți ale unor autori premiați Nobel sau Pulitzer, dar și atractive titluri pentru copii sau cărți de dezvoltare personală.


De la înființarea sa în 2010,elefant.ro a avut un impact major asupra distribuției de carte în România. În acești ani peste 15 milioane de cărți din depozitele elefant.ro au ajuns la pasionații de lectură din întreaga țară.

Cele mai tari reduceri la carti sunt pe elefant.ro !