Allview au lansat flagshipul Soul X6 Xtreme. Poate fi precomandat până pe 5 mai

Allview au lansat flagshipul Soul X6 Xtreme. Poate fi precomandat până pe 5 mai

Allview a lansat flagshipul Soul X6 Xtreme, un terminal care îmbină inovația tehnologică cu dorințele clienților și care utilizează inteligența artificială pentru experiențe memorabile. Acesta este disponibil la precomandă în perioada 18 aprilie – 5 mai, cu o reducere de 200 de lei, față de prețul de listare de 1699 de lei.

Allview se va concentra să furnizeze, prin gama Soul, flagship-uri care integrează tehnologii de ultimă generație și design futurist, aducând tinerilor bucuria oferită de «performanțe puternice» și «frumusețe», la prețuri accesibile. Soul X6 Xtreme îmbină mai multe concepte revoluționare care modifică radical modul de interacțiune al utilizatorului cu terminalul. Trio-ul full view AMOLED display, pop-up selfie camera și In-Display Fingerprin îi conferă lui X6 Xtreme complexitatea inspirației tehnologice alături de ergonomie și ușurință în utilizare”, explică Lucian Peticilă, fondatorul Allview.

Acesta are un display Allview  AMOLED FullHD+, full view, de 6.4”, neîntrerupt de integrarea camerei, experiența de vizualizare fiind completă.



De asemenea, camera de 16MP AF f/1.8 Sony este capabilă de capturi cu rezoluție de până la 90 de megapixeli, cu ajutorul AI și funcția Super Foto. X6 Xtreme curprinde utilizatorul cu un design cursiv, care îmbină perfect materiale premium precum sticla și metalul. Culoarea terminalului, Urban Violet cu accente spațiale, este inspirată de reflexia pe cer a luminelor unei metropole.


Allview Soul X6 Xtreme încorporează un procesor Helio P70, octa-core tactat la 2.1GHz cu AI, o soluție de ultimă generație, capabilă de performanțe sporite cu 30% față de generația anterioară, și dispune de ultrafast și wireless charging. Cu doar 10 minute, terminalul obține o autonomie de până la 3 ore de utilizare, prin ultrafast charging la 9V, bazat pe tehnologia Mediatek Pump Express.

Creat în 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri şi tablete numărul 1 din România. În 2010, Allview a fost prima companie din România care a lansat o tableta PC, a urmat în 2011 primul smartphone sub brand românesc. În 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o soluţie complexă de automatizare şi monitorizare a locuinţei.

Brandul Allview este prezent pe pieţele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia şi Herţegovina, Republica Cehă, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia şi Estonia. Allview se află într-un proces continuu de inovaţie şi dezvoltă tehnologii care oferă acces la cunoaştere, informaţie, la o viaţă mai bună.