ADATA lansează noul SSD-ul extern SD600Q

ADATA lansează noul SSD-ul extern SD600Q


ADATA® Technology, producător de top de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND Flash și accesorii mobile, anunță lansarea SSD-ului extern SD600Q.

Noul model oferă viteze excelente de citire/scriere de până la 440 MB/s, de patru ori viteza unui hard disk extern. Acest lucru este realizabil datorită tehnologiei 3D NAND Flash, oferind performanțe excelente, fiabilitate și timpi de încărcare mai scurți. În plus, modelul SD600Q are o construcție rezistentă la șocuri, capacități de disipare a căldurii, funcționare silențioasă și este eficient din punct de vedere energetic.

Utilizatorii se vor îndrăgosti de SD600Q de la prima utilizare! Oferind viteze de citire/scriere de până la 440 MB/s, SD600Q permite utilizatorilor să transfere un film Full HD de 5 GB într-un interval de doar 26 de secunde. Echipat cu 3D NAND Flash, SD600Q oferă o fiabilitate sporită, durabilitate și capacități ample de stocare de până la 960 GB.


Cu o greutate de doar 60g, noul SD600Q aproape că nu se simte în buzunar. Dispozitivul este încapsulat într-o carcasă din silicon anti-șoc, pentru a oferi o protecție robustă pentru date și unitatea interioară. Poate supraviețui căderilor de până la 1,22 metri și respectă standardul militar american MIL-STD-810G 516,6. În plus, utilizatorii se află în siguranță cu o garanție de 3 ani și pot alege din trei opțiuni de culoare – negru, roșu sau albastru.

SD600Q este compatibil fără drivere cu Windows, Mac OS și Android, acceptă hot plugging și funcționează imediat cu laptopuri, tablete, smartphone-uri și console de joc. Acest lucru facilitează partajarea și mutarea conținutului pe platforme, fără griji legate de instalările de lungă durată.