Unde găsim bumper și huse pentru telefonul iPhone ?!

Unde găsim bumper și huse pentru telefonul iPhone ?!





Probabil ca tuturor ni s-a întâmplat măcar odată, sa ne scape telefonul mobil pe jos și sa găsim mici avarii.

Cu atât mai grav dacă ești posesorul unui dispozitiv precum iPhone 7 Plus. Din fericire piața accesoriilor pentru telefoane mobile oferă o varietate de huse si folii protectoare în funcție de preferințele consumatorului.

Unde găsim bumper și huse pentru telefonul iPhone ?!


Husa cu inel pentru iPhone 7 Pro este un exemplu perfect de accesoriu pentru protejarea telefonului mobil împotriva avariilor suferite la impactul cu o suprafața rigida.

 Carcasa este fabricata dintr-un silicon dur cu spatele acoperit din aliaj de aluminiu pentru deoarece aluminiul este un aliaj metalic care rezista la coroziune deci telefonul nu va suferi daune în urma contactului cu apa, pe margini husa prezintă striații anti alunecare de silicon, iar în spatele carcasei are un inel ce oferă utilizatorului un mai practic de a tine telefonul fără a fii nevoit sa il scape.

Dar nu numai aspectul carcasei de telefon este important sa il protejam ci și display-ul acestuia fiind de cele mai multe ori zgâriat de cheile din geanta sau din buzunarul pantalonului. Pentru iPhone 7 Pro putem găsi pe pe site-ul Husafolieprotectie folia de protecție ecran Premium Glass.

Aceasta husa este compusa din 5 straturi : Silicon nano optic, material PET, cauciuc optic, sticla călita și nano acoperire galvanizata . Aceasta nu este doar o simpla protecție pentru telefon , ci un geam securizat rezistent la zgârieturi de 9H .Grosimea sa este doar de 0.26 mm și nu va afecta deloc sensibilitatea ecranului tactil.

Ultrathin Tempered Glass cu ajutorul nanotehnologiei, are un strat oleofobic si liophobic care ii oferă rezistenta împotriva amprentelor si celorlalte impurități, astfel se poate curata și întreține mai ușor. Ultrathin va oferi telefonului tău iPhone 7 Pro o vizibilitate mai buna și nu va strălucii în lumina