Reduceri televizoare LED pana la 35%

Reduceri televizoare LED pana la 35%


Reduceri televizoare, promotii si oferte TV LED ieftin Full HD, 4K, UHD


Daca sunteti in cautarea unui nou televizor LED sau LCD pentru cel actual nu mai corespunde standardelor si aveti un buget pregatit pentru achzitia unui nou televizor va recomand cu caldura site-ul eMAG, sectiunea televizoare.

Din punctul meu de vedere este cel mai sanatos loc pentru achzitia unui nou televizor.

Site-ul este cunoscut, de incredere, livrarea este rapida, prompta si produsul ajunge intreg. foarte des pe eMAG vedem televizoare la reduceri si oferte foarte atractive.

Reduceri eMAG – Lista celor mai ieftine televizoare smart, cu rezolutie 4K ULTRA HD

Reduceri eMAG la televizoare de cea mai buna calitate, chiar dupa ce s-a terminat promotia de Black Friday. Cel mai mare retailer online din Romania ne uimeste cu reducerile mari pentru televizorele de buna calitate. Lista celor mai interesante oferte o regasiti mai jos.

Reduceri eMAG – Televizor Smart Philips


Televizor LED Smart Horizon, 102 cm, 40HL7510U, 4K Ultra HD

Tehnologia avansata 4K Ultra HD ofera gradul ideal de contrast si culoare pentru vizionarea continutului la calitate UHD.  Continuam cu un televizor de la un producator mai putin renumit, insa care are preturi excelente si in plus beneficiaza acum de o reducere mare. Televizorul de la Horizon are capacitatea de a fi conectat la internet, display-ul este unul de tip LED cu diagonala de 102 cm si rezolutie 4K ULTRA HD .  Cu noul HORIZON 4K UHD TV si o rezolutie de 4 ori mai mare decat a unui televizor Full HD, experimentezi o mai mare  profunzime a detaliilor, iar calitatea imaginii este incredibil de vie si clara, chiar si atunci cand este vizualizata la distante  apropiate de televizor.

Reduceri eMAG – Televizor LED Smart Toshiba


Televizor LED Smart Toshiba, 81 cm, 32W3663DG, HD

Reduceri eMAG – Televizor LED Smart Sharp


Televizor LED Smart Sharp, 81 cm, LC-32HG5242E, HD

La un pret redus excelent, acesta este un televizor LED HD Ready cu o calitate exceptionala a imaginii. Cu 3 porturi HDMI, va puteti conecta la o consola de jocuri, player Blu-Ray sau orice alt dispozitiv echipat cu HDMI. Portul USB va permite sa va bucurati de muzica, filme sau fotografii. Cu acest televizor Smart puteti accesa aplicatiile preferate: YouTube,Deezer,Netflix,etc.

Reduceri eMAG – Televizor Smart Android LED Sony Bravia


Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 163.9 cm, 65XE9005, 4K Ultra HD


Cireasa de pe tort este Televizor Smart Android LED Sony Bravia. Bucurati-va de vizionari nocturne superbe, cu lumini intense si negru mai profund. Cu un contrast de pana la 5x2 mai mare decat al TV LED normale, scenele inchise si cele luminoase sunt mai intense. Pentru cea mai buna calitate a imaginii, acest televizor combina stralucirea claritatii 4K cu luminozitatea, culorile si detaliile intervalului dinamic ridicat (HDR). Vedeti culori vii si reale peste tot in jurul dvs. Pentru a transforma culorile, afisajul TRILUMINOS apeleaza la o paleta cromatica mai larga, reproducand cu fidelitate fiecare umbra si ton din umbrele.

Procesorul 4K HDR X1™ cu functie de remasterizare HDR in functie de obiect si tehnologie Super Bit Mapping™ 4K HDR va ofera culori pure si niveluri de luminozitate mai mari, pentru imagini cu adevarat naturale. Vedeti cum continutul de pe ecran prinde viata, gratie profunzimii, detaliilor si texturii optimizate. Mai multe culori inseamna mai mult realism. Gratie iluminarii din spate special dezvoltate, afisajul TRILUMINOS™ mapeaza in mod selectiv culorile dintr-o gama mai larga, pentru a va asigura ca si cele mai subtile culori nu devin suprasaturate si nenaturale. Va veti bucura de imagini vii si autentice care evidentiaza emotia din fiecare scena.

Spor la cumparaturi si vizionare placuta !