Plata cu cardul in rate fara dobanda la eMAG - Cardul de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank

Plata cu cardul in rate fara dobanda la eMAG - Cardul de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank


Nu prea mai stiu ce "gust" are cash-ul, de mult n-am mai facut cumparaturi online in cautarea de reduceri. In general platesc online, cu cardul bancar si nu prea mai platesc la livrare. Cel putin pe eMAG am si uitat de livrarea cu plata ramburs. Pe eMAG avem la dispozitie multe variante de plata cu cardul, in rate sau integral.Card BT

Folosind cardurile de credit STAR de la BT beneficiezi de

– 6 rate fara dobanda pentru cumparaturi achitate online sau plata integrala;
– 18 rate fara dobanda in perioada 17.11.2017 – 27.11.2017 pentru cumparaturi achitate in showroom sau plata integrala.

Programul de plata in RATE fara dobanda folosind cardurile de credit Star de la BT este disponibil pentru cumparaturi online, pe site-ul eMAG cat si in Showroom, pentru comenzile eMAG, respectiv eMAG – Marketplace. Sunt incluse in program cardurile de credit STAR Forte: MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, STAR Gold: Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary si STAR Platinum: Visa Platinum.

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata “Online cu card bancar” si numarul de rate dorit sau integral. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Banca Transilvania prin intermediul platformei PayU. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Puteti plati prin intermediul POS in toate showroom-urile eMAG din tara, fiind disponibila plata in rate sau plata integrala.

Card Avantaj

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata “Online cu card bancar” si alege modalitatea de plata dorita: plata in 4 sau 6 RATE fara dobanda sau plata integrala.
Platile online sunt procesate prin intermediul platformei PayU. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.
Poti plati offline in toate showroom-urile eMAG din tara, fiind disponibile aceleasi optiuni: plata integrala sau plata in 4, 6, 12 sau 18 fara dobanda. Plata din contul de bonus CardAvantaj este disponibila doar pe POS-urile din showroom-urile eMAG.

Card Raiffeisen Bank, Card eMAG

Folosind CardAvantaj beneficiezi de:

– 4 sau 6 rate fara dobanda pentru cumparaturi achitate online sau plata integrala;
– 4, 6, 12 sau 18 rate fara dobanda pentru cumparaturi achitate in showroom sau plata integrala;


Folosind cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank, inclusiv Cardul eMAG, beneficiezi de:

– 3 sau 6 rate fara dobanda pentru cumparaturi achitate online sau plata integrala;
– 3, 6, 12, 24, 36, 48 sau 60 rate fara dobanda pentru cumparaturi achitate in showroom sau plata integrala;

Card Garanti Bonus

– 4 rate fara dobanda pentru cumparaturi achitate online sau plata integrala;
– 4, 12 sau 24 rate fara dobanda pentru cumparaturi achitate in showroom sau plata integrala;

Card BRD Finance MasterCard

– 3 sau 6 rate fara dobanda pentru cumparaturi achitate online sau plata integrala;
– 3, 6 sau 12 rate fara dobanda pentru cumparaturi achitate in showroom sau plata integrala;

Card BCR - cardul BUN de Plata

– 2, 3 sau 4 rate fara dobanda pentru cumparaturi achitate online sau plata integrala;
– 2, 3, 4 sau 12 rate fara dobanda pentru cumparaturi achitate in showroom, sau plata integrala;


Card Bancpost

– 3, 6, 12 sau 24 rate fara dobanda pentru cumparaturile achitate in showroom, in perioada 17.11.2017 – 04.12.2017;
– 3, 6 sau 24 rate fara dobanda pentru cumparaturile de peste 500 lei achitate online cu cardurile WIZZ Bancpost MasterCard World, Visa Classic si Visa Gold, in perioada 17.11.2017 – 04.12.2017. Impartirea tranzactiei in rate se efectueaza raspunzand cu optiunea dorita la SMS-ul primit de la banca;

Programul de plata in rate fara dobanda folosind cardurile Bancpost este disponibil doar pentru cumparaturi in showroom-urile eMAG, cu exceptia comenzilor eMAG – Marketplace.
Poti plati prin intermediul terminalelor POS in toate showroom-urile eMAG din tara. Cardurile Bancpost pentru care este disponibil programul rate fara dobanda sunt urmatoarele:
– WIZZ Bancpost MasterCard World
– American Express Gold
– American Express Green
– Visa Gold
– Visa Classic

Card ING Credit

– 6 rate fara dobanda pentru cumparaturi achitate online sau plata integrala;
– 24 rate fara dobanda pentru cumparaturi achitate in showroom, in perioada 17.11.2017 – 24.11.2017, sau plata integrala;

Plata cu cardul in rate fara dobanda la eMAG - Cardul de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank


Card eMAG

Pana la 24 de rate fara dobanda! Pana la 10% din valoarea produselor comandate in puncte de loialitate. Un card de cumparaturi pe care il vei putea folosi oriunde si oricand

Plata in rate fara dobanda la eMAG se poate efectua foarte usor cu ajutorul unui card special. Pe langa aceasta facilitatei mai aveti si multe alte optiuni si surprize, toate in avantajul vostru.

Programul de plata in rate fara dobanda cu cardul de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank este disponibil pentru cumparaturi pe site si in showroom-uri pentru comenzi eMAG si eMAG Marketplace (pentru produsele vandute de parteneri plata se face exclusiv online).

Plata in rate fara dobanda la eMAG devine mult mai usoara cu cardul de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank. Dupa plata si rasplata! Aveti pana la 10% inapoi din suma cheltuita pe cumparaturi sau pana la 24 de rate fara dobanda.

Prin cardul de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank te bucuri de:

• Pana la 10% inapoi

Ai puncte de loialitate eMAG: pana la 10% din valoarea produselor. Cumperi de pe eMAG ce ii trebuie familiei tale, platesti, obtii puncte si apoi le folosesti pentru noi cumparaturi la eMAG.

• Pana la 60 de rate fara dobanda

Comanzi cand vrei, nu cand poti, cu ajutorul cardului de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank, obtii produsele pe care le doresti atat de mult si profiti de pana la 24 de rate fara dobanda.

Cu cardul de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank, obtii produsele mult dorite si profiti de 3, 6, 12 sau 24 de rate fara dobanda (exclusiv pentru produsele SAMSUNG vandute și livrate de eMAG), pentru cumparaturile achitate online si 3, 6, 12, 24, 36, 48 sau 60 de rate fara dobanda pentru cumparaturile achitate in showroom.
In plus, oricand ai nevoie te bucuri si de:

• 0% dobanda pana la 56 de zile
In primul rand, ai 0% dobanda pana la 56 de zile. Platesti cu cardul, rambursezi integral sumele utilizate pana la scadenta lunara si beneficiezi de 0% dobanda. Plateste cu cardul, ramburseaza integral sumele utilizate pana la scadenta lunara si beneficiezi de 0% dobanda
• Platesti oriunde in lume. Ai 0% comision pe tranzactie pentru platile la comercianti, in tara si in strainatate.
• Acces la Programul Raiffeisen Multishop
Poti plati in pana la 12 rate lunare fara dobanda sau poti acumula puncte Multishop cand platesti la magazinele partenere ale bancii. Accesul in programul Multishop de la Raiffeisen Bank iti este asigurat. Poti sa platesti pana la 12 rate lunare fara dobanda sau poti acumula puncte Multishop cand platesti la magazinele partenere ale bancii.

Cum functioneaza?

1. Acumulezi puncte de loialitate pentru produsele achitate prin acest card la eMAG: de la electrocasnice si moda pana la produsele de zi cu zi.
2. Vezi cate puncte ai in contul tau de client si le folosesti la noi cumparaturi la eMAG. 1 punct = 1 leu
3. Ai 300 de puncte? Cumperi produse de 300 de lei. Sau de 500 de lei si poti achita cu 300 de puncte si 200 de lei.


Afla aici extra reducerile si punctele de loialitate pe care le poti obtine prin cardul tau eMAG!

Mediul de utilizare al cardului este atat manual cat si electronic, iar functionalitatea este duala: contact si contactless.

Plata cu cardul in rate fara dobanda la eMAG - Cardul de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank


Cumperi de la eMAG tot ce îi trebuie familiei tale, faci plata și primești răsplata: până la 10% din valoarea produselor. Achiți cu acest card, obții puncte de loialitate și le folosești pentru noi cumpărături la eMAG. 1 punct = 1 Leu. Regulamentul este disponibil pe www.emag.ro .

Inrolare gratuita in Programul Multishop prin care se poate plati la comerciantii parteneri ai bancii in pana la 12 rate lunare fara dobanda sau se pot acumula puncte Multishop.
Pentru siguranta online, cardul este inrolat automat in Serviciul Comert Electronic 3-D Secure.


Plata cu cardul in rate fara dobanda la eMAG - Cardul de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank

Exemplu calcul - La o limita de credit de 5.367 Lei folosita imediat si în intregime, 40% pentru retragere numerar si 60% pentru plati la comercianti si rambursata în 12 luni in rate lunare egale, cu o dobanda de 26% fixa pe perioada rambursarii, rata lunara este 522,82 Lei, valoarea totala de plata 6.273,73 Lei si DAE 32,30%.

Card eMAG de la Raiffaisen

Programul de plata in rate fara dobanda cu cardul de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank este disponibil pentru cumparaturi pe site si in showroom-uri pentru comenzi eMAG si eMAG Marketplace (pentru produsele vandute de parteneri plata se face exclusiv online).

Spor la cumparaturi!