Black Friday 2017 la Fashion Days din 16 noiembrie și va continua pe durata întregii zile de 17 noiembrie

Black Friday 2017 la Fashion Days din 16 noiembrie și va continua pe durata întregii zile de 17 noiembrieBLACK FRIDAY 2017: Fashion Days , destinația numărul 1 de fashion online, va organiza Black Friday, cel mai așteptat eveniment de shopping al anului, în data de 17 noiembrie. În acest an, clienții se vor bucura de selecții aduse în exclusivitate pentru campania de Black Friday, numărul produselor achiziționate special pentru această ocazie, fiind de 4 ori mai mare decât în 2016. Oferta va conține produse de sezon, majoritatea fiind din colecțiile toamnă-iarnă 2017.

Black Friday, cel mai așteptat eveniment de shopping al anului, începe la Fashion Days în seara de 16 noiembrie și va continua pe durata întregii zile de 17 noiembrie, atât în aplicația de mobil și pe website. Anul acesta, Fashion Days a pregătit cel mai mare stoc de produse incluse în oferta de Black Friday – 1 milion de produse de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, cosmetice și home & deco, cu discounturi care vor ajunge până la 90%.
Black Friday 2017 la Fashion Days din 16 noiembrie și va continua pe durata întregii zile de 17 noiembrie


„Black Friday va fi, cel mai mare eveniment de shopping organizat de Fashion Days, până acum. Ne-am pregătit cu cel mai mare stoc și cu cea mai diversificată gamă de produse, pentru ca toți clienții să găsească în site-ul fashiondays.ro și în aplicația de mobil exact ce își doresc și la cele mai bune prețuri”, declară Robert Berza, General Manager Fashion Days

Oferta Fashion Days de reduceri Black Friday


Sub umbrela campaniei „De BLACK FRIDAY, Gândește-te doar la tine!”, clienții Fashion Days se vor bucura de selecții aduse în exclusivitate pentru Black Friday și de cele mai bune oferte de preț pentru produse listate în toate categoriile.

Fashion Days le oferă clienților săi produse de la branduri de top la nivel internațional, precum: Diesel, Pepe Jeans London, Tissot, Nike, Trespass, Geox, Levi's, US Polo, Coccinelle.

În exclusivitate, clienții Fashion Days vor găsi pe site și în aplicația de mobil și selecții de la branduri precum: Burberry, Valentino, Versace 19.69, Jimmy Choo, Rado. Special pentru această campanie, au fost făcute achiziții din categoriile bijuterii cu diamante, genti și accesorii de lux, de la branduri precum Clogau, Prada și Montblanc, Frey Wille, respectiv Carl F. Bucherer.

Anul acesta, va fi și mai simplu pentru clienții  Fashion Days să achiziționeze de Black Friday produsele pe care și le doresc, având la dispoziție soluții personalizate, pentru ca experiența lor de shopping să fie excelentă, precum: livrare diversificată, inclusiv în rețeaua de peste 500 de oficii ale Poștei Române, verificarea coletului la livrare, retur gratuit, plata în rate fără dobândă, soluții de identificare a mărimii potrivite, precum Fit Finder.

Stocuri de produse în ofertă

 
            •  peste 300.000 de produse de îmbrăcăminte de sezon pentru femei
            •  peste 200.000 de produse de îmbrăcăminte de sezon pentru bărbați
            •  peste 150.000 de produse de îmbrăcăminte casual și sport pentru copii
            •  100.000 de produse de încălțăminte de sezon pentru bărbați
            •  150.000 de produse de încălțăminte de sezon pentru femei
            •  50.000 de rochii
            •  30.000 de produse de schi
            •  20.000 de ceasuri

Produse și prețuri de pornire

  • genți damă de la 59 de lei
  • ghete și pantofi casual pentru bărbați de la 139 lei
  • haine copii de la 59 de lei
  • rochii de la 59 de lei
  • botine de sezon și pantofi pentru femei de la 59 lei
  • geci de sezon de la 99 lei
Oferta cu reduceri de black Friday Fashion Days