Vector Watch BMW i Limited Edition, ceas inteligent inspirat de automobilul electric

Vector Watch BMW i Limited Edition, ceas inteligent inspirat de automobilul electricProdusul se distinge prin carcasa de culoare negru mat, numărul exemplarului fiind gravat pe lateral. Cureaua ceasului este ştanţată cu logul BMW i şi este realizată din aceeași piele folosită exclusiv în industria auto pentru modele BMW i. 

Aceasta se remarcă prin faptul că este tratată cu un extras natural din frunze de măslin, eliminând utilizarea de substanţe chimice. De asemenea, doar posesorii ceasurilor din această ediție limitată se vor bucură și de două fețe de ceas inspirate de designul BMW i3 şi BMW i8.

Vector Watch BMW i Limited Edition, ceas inteligent inspirat de automobilul electric


La un an de la lansarea pe piața din România a Vector Watch și a gamei de modele de mașini BMW i, cele două companii prezintă o ediție limitată a ceasului inteligent cu o autonomie de 30 zile. Vector Luna BMW i Limited Edition, un ceas exclusivist, este fabricat în doar 150 de unități.

Vector Watch BMW i Limited Edition, ceas inteligent inspirat de automobilul electric


Colaborarea dintre Vector Watch și BMW i se bazează pe un set de valori comune. Ambele sunt produse premium, cu un design deosebit şi care se disting printr-o eficienţă remarcabilă.

Vector Watch este ceasul recunoscut pentru autonomia bateriei de 30 de zile, fiind compatibil cu sistemele de operare iOS, Android și Windows Phone.

Cu peste 100 de fețe și aplicații ce se pot descărca în mod gratuit din magazinul virtual Vector Watch, fiecare interfață se poate personaliza foarte ușor, cu informații relevante de la ultimele noutăți bursiere, până la starea vremii și evenimentele din calendar. Utilizatorii Vector Watch își pot urmări activitatea fizică sau somnul, pot alege melodia preferată direct de pe ceas sau își pot chiar comanda o nouă călătorie cu o mașină Uber, toate acestea fără a mai folosi telefonul mobil.

Tot de pe ecranul ceasului, utilizatorii pot citi în timp real cele mai noi informații de pe conturile de Facebook, Twitter sau Instagram și își pot vizualiza e-mailurile si mesajele primite pe WhatsApp sau prin SMS.

Ceasul Vector Luna BMW i Limited Edition va fi disponibil pentru precomanda începând cu data de 10 noiembrie în magazinele fizice sau online ale Orange România și eMAG. Livrarea ceasului se va realiza de la începutul lunii decembrie a acestui an.