Altex intră în marketplace-ul eMAG

Altex intră în marketplace-ul eMAG.

Complet Electro Serv, producător şi distribuitor de echipamente IT&C parte a grupului Altex deţinut de antreprenorul Dan Ostahie, şi-a listat produsele în platforma marketplace a eMAG, cel mai puternic rival din retailul electro-IT al companiei.

Altex intră în marketplace-ul eMAG.

„Complet Electro Serv (CES) anunţă listarea ofertei de produse din portofoliu în platforma eMAG Marketplace. În urma acestui parteneriat, clienţii eMAG vor avea acces la branduri noi din categoriile IT&C, electronice şi electrocasnice.
Intrarea Complet Electro Serv în marketplace-ul eMAG nu echivalează cu o intrare a întregului grup Altex în platformă, ci determină doar listarea portofoliului CES în platforma menţionată.
„Listarea produselor pe platforma eMAG Marketplace reprezintă un pas înainte în creşterea vizibilităţii brandurilor noastre şi face accesiblă achiziţia lor de către clienţii din mediul online“, spune Cristian Camara, Director General Complet Electro Serv.
Platforma eMAG Marketplace a a ajuns în prezent la 2.000 de magazine partenere, care au peste 1.000.000 de produse listate.