Download Yahoo Messenger 0.8.109 (Ultima versiune), cu mai multa distracţie la pachet

Yahoo Messenger 0.8.109 (Ultima versiune), cu mai multa distracţie la pachet


Se spunea ca Yahoo Messenger va muri in 6 August in acest an! Nu, tocmai au lansat o noua versiune

Yahoo Inc. tocmai a lasant noul Messenger 0.8.109 (Ultima versiune) in varianta de test BETA insa nu va trece mult timp si va fi scos din aceasta etapa beta insa asta nu insamna ca pana atunci nu puteti folosii noul messenger 0.8.109 pentru Windows , tocmai din potriva se afla in varianta beta pentru a fi testat de catre utilizatorii de yahoo messenger .

Yahoo Messenger 0.8.109 (Ultima versiune)


Popularul serviciu Yahoo Messenger primeşte un nou upgrade, ce aduce noi modalităţi de a comunica cu prietenii şi familia, într-un mod mai interactiv şi distractiv.

Dupa o imbunatatire majora atat a functionalitatii programului cat si a designului in ultimele 2 versiuni v9 si 0.8.109 (Ultima versiune) (actuala versiune) se pare ca la versiunea 0.8.109 (Ultima versiune) noile functii tin de actualitatea modului de socializare prin intermediul Facebook asta insemnand ca messenger 0.8.109 (Ultima versiune) va avea o optiune care ofera o legatura ma istransa cu prieteni de pe facebook.com.

Pe lângă obişnuitele mesaje text, apeluri video şi mesagerie vocală, utilizatorii Yahoo Messenger 0.8.109 (Ultima versiune) pot accesa o întreagă serie de jocuri interactive direct din interfaţa aplicaţiei, pe care le pot juca împreună cu prietenii sau familia.


Pe langa aceasta optiunea de socializare mai apar si noi jouri precum Mafia War si Fish Ville ce poat fi jucate cu pritenii de pe yahoo messenger , o mai buna calitate a imagini web cam (asa zic ei , acum depinde si de conexiune ta de internet ) si evident ca exista si varianta a aplicatiei disponibila pentru telefoanele mobile fie ca au sistem de operare Android sau Windows Mobile sau JME dezvoltat de Java Sun.

Detalii despre facilitati / Yahoo Messenger 0.8.109 (Ultima versiune)


1. Compatibilitate cu retelele sociale Facebook, Twitter, Flickr. Utilizatorul poate vizualiza mesajele postate pe Facebook in interfata de Yahoo Messenger. Statusul de pe Messenger este afisat pe retelele sociale Yahoo! Pulse, Facebook si Twitter.

2. Posibilitatea de a transfera rapid fisiere intre calculator si smartphone-uri. Posesorii de smartphone-uri au posibilitatea de a initia apeluri video gratuite si de a imparti cu prietenii poze si secvente video. Telefoanele suportate pana acum sunt iPhone si telefoanele cu sistem de operare Android, versiunea 2.2.

3. Jocuri interactive: Fishville, Pool, Balloono, Draw My Thing, Happy Harvest, Happy Manor. In curand vor fi disponibile si alte jocuri, printre care si Mafia Wars.

Download Yahoo Messenger 11 (link)