Reduceri eMAG Stock Buster

Reducerile Stock Busters eMAG. Tablete, telefoane şi televizoare la preţuri speciale!


eMAG are reduceri!! Da, maine dimineata! MAG Stock Busters este o nouă campanie de reduceri de la cel mai mare magazin online din România. Este pe o perioadă limitată și ca să nu pierzi timp, am făcut noi lista celor mai bune produse cu preț redus. Ce nu va era dor nebun de o noua campaie eMAG Stock Busters editia de vara 11-13 August, cu reduceri de pana la 70% “la mii de produse”!


eMAG Stock Buster Am adunat cele mai bune oferte pentru tablete, telefoane, televizoare şi laptopuri.

Cele mai bune telefoane de la eMAG pe care le poţi cumpăra la preţ mai mic sunt unele pe care poate le-ai mai remarcat şi la zilele trecute. Sunt de la LG, Samsung şi Sony.


Reducerile eMAG diferă de la model la model.D e la iPhone 6, cel mai scump telefon din ofertă, până la Motorola Moto E și computere all-in-one, ai câteva alegeri bune care merită banii investiți. Iată-le pe cele mai bune cinci telefoane pe care le poţi alege - in lista cu reduceri de mai jos.


eMAG Stock Buster! Va incepe dimineata si dureaza 3 zile, ca-n povesti!


eMAG Stock Buster  August LIVE BLOG: Iata mai jos cele mai tari oferte de pe eMAG! Nu va voi spune pretul, va las pe voi sa vedeti! Este surpriza! Click acum!


Televizoarele 4K sunt cele mai căutate în acest moment datorită detaliilor pe care sunt capabile să le afişeze la o rezoluţie ridicată. Samsung, Sony sau LG s-au remarcat foarte bine pe această piaţă, dar nu sunt singurii producători de luat în calcul.

eMAG Stock Buster are reduceri si la alte categorii! Avem, astfel, de la Samsung, Apple şi Asus câteva modele foarte bune de luat în seamă. Iată ce poţi alege astăzi

    UTIL DE STIUT !

Cele mai bune laptopuri la reducere sunt modele care impresionează atât prin specificaţii, cât şi prin design şi software. Puteţi beneficia de laptopuri mai ieftine de la mari producători precum Lenovo, Acer sau Dell.


Dacă sunteţi interesaţi să achiziţionaţi un articol, eMAG Stock Buster este momentul!

Later edit:

eMAG Summer Stock Busters – lichidări de stoc – televizor LED Toshiba

În cadrul promoției eMAG Summer Stock Busters, televizorul LED Toshiba cu diagonală de 80cm și rezoluție HD, beneficiază de una dintre cele mai bune reduceri de preț. Peste 25% reducere la acest televizor de calitate, produs de renumitul brand Toshiba.

eMAG Summer Stock Busters – lichidări de stoc – televizor Smart TV 3D Philips

Unul dintre cele mai accesibile și interesante televizoare disponibile la eMAG Summer Stock Busters este LED Smart TV 3D de la Philips. Îndeplinește toate funcțiile unui televizor Smart, are și funcția de 3D la o rezoluție Full HD, iar diagonala display-ului este de 122cm. În plus, are o reducere de preț de 23%.

eMAG Summer Stock Busters – lichidări de stoc – televizor LED Smart TV 3D Philips

Televizorul de la Philips are o reducere de preț de 25% și punctele forte al său este calitatea imaginii care este redată cu o rezoluție Ultra HD. Televizorul poate fi cumpărat în cadrul promoției eMAG Summer Stock Busters. Îndeplinește toate funcțiile unui televizor smart, are funcția de 3D și o diagonală de 123 cm.

eMAG Summer Stock Busters – lichidări de stoc – televizor Smart 3D LED Samsung

Acest televizor are toate funcțiile Smart TV, redă imagini 3D și are rezoluție Full HD. În plus, diagonala sa are 163 cm, un televizor excelent pentru sufragerie, și are o reducere de preț de 36% în cadrul campaniei de lichidări de stocuri eMAG Summer Stock Busters.

eMAG Summer Stock Busters – lichidări de stoc – televizor LED Smart TV 3D Philips

25% reducere pentru televizorul LED Smart TV 3d Philips cu diagonală de 127 cm și rezoluția cea mai performantă Ultra HD. Acest televizor se află la lichidare de stoc în cadrul eMAG Summer Stock Buster.

eMAG Summer Stock Busters – lichidări de stoc – televizor 3D LED Sharp

Una dintre cele mai largi diagonale o are televizorul LED Sharp, 203 cm, la un preț rezonabil ce beneficiază de o reducere de 27% în cadrul lichidării de stoc eMAG Summer Stock Busters. Televizorul are toate funcțiile unui TV Smart și are rezoluția Full HD.

eMAG Summer Stock Busters – lichidări de stoc – televizor interactiv LED Samsung

Televizorul Interactiv LED Samsung cu diagonală de 163 cm are o rezoluție Ultra HD și are toate funcțiile de Smart TV. Televizorul are o reducere fabuloasă de 35% din preț în cadrul promoției eMAG Summer Stock Busters.


Spor!