Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriLoading...

Vânzările Apple se confruntă cu prima scădere trimestrială din 2003

Vânzările Apple se confruntă cu prima scădere trimestrială din 2003


O creştere în cererea de smartphone-uri, playere muzicale şi alte dispozitive electronice a propulsat venitul anual al Apple la 227 de miliarde de dolari, în cei 13 ani de la ultima scădere trimestrială, rezultând într-o creştere astronomică a acţiunilor, ceea ce a făcut Apple cea mai valoroasă companie din lume.


Apple se confruntă cu prima scădere trimestrială a vânzărilor din 2003


Lungul şir de 51 de creşteri trimestriale consecutive ale Apple a luat sfârşit şi este posibil ca expansiunea să revină abia înspre finalul anului, anunţă Bloomberg.

Era creşterilor neîntrerupte s-a lovit însă de un zid, în trimestrul care s-a finalizat în martie, în condiţiile în care mai puţini oameni şi-au actualizat iPhone-ul cu ultima versiune, iar compania prezice încă un declin în perioada următoare.

Vânzările în T1 au scăzut cu 13%, la 50,6 miliarde de dolari, faţă de 58 de miliarde de dolari în aceeaşi perioadă a anului trecut. Profitul a scăzut la 10,5 miliarde de dolari, faţă de 13,57 mld. dolari, în condiţiile în care cererea pentru iPhone-uri a scăzut cu 16%.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine