Carti si jucarii ieftine pentru copii

Carti si jucarii ieftine pentru copii

Brașovenii de la Libris.ro, cea mai mare librarie online din Romania, a lansat pe 6 aprilie 2016 o noua categorie dedicata copiilor: Jocuri. Multe jocuri pentru copii la preturi mici. Preturile sunt reduse la multe categorii. In principalele sectiuni din aceasta categorie se gasesc Jocuri Educative, Jocuri Creative, Lego, Puzzle – sunt listate peste 850 de tipuri de jocuri, toate livrate din stocul propriu, din depozitul Libris de la Brasov.

Libris.ro este cea mai mare librarie online din Romania, ce pune la dispozitia cititorilor o oferta de peste 110.000 de titluri in limba romana și in engleza. Din luna august a anului 2013, Libris.ro asigura transport gratuit prin curier, la orice comanda, indiferent de valoarea ei, devenind singurul magazin online din Romania cu o astfel de oferta permanenta.

Lansarea categoriei Jocuri face parte din planul Libris.ro de dezvoltare, din dorinta de a oferi clientilor o gama cat mai bogata de articole din zona educatie, dezvoltare personala. In acest sens, Libris are in vedere lansarea a inca doua categorii noi pana la sfarsitul anului. Gama de jocuri de pe Libris.ro cuprinde branduri precum Lego, Djeco, D-Toys, Bauer, Kosmos, Walachia, Orchard Toys sau Piatnik.


Un apect important este calitatii materialelor din care sunt fabricate, dar si valorii educationale a fiecarui joc, fiind convinsi ca trebuie sa aducem pe Libris.ro doar jocuri esentiale in procesul invatarii. Prin joc si jocuri adecvate, copiii invata, dar intr-un mod distractiv. Un copil care citeste si se joaca se dezvolta armonios din punct de vedere emotional, cognitiv, fizic si social. Jocurile de pe Libris.ro starnesc interesul copiilor, ii provoaca si le stimuleaza imaginatia si creativitatea.

Carti si jucarii reduse pentru copii


Nu uitati ca: la fiecare comanda plasata pe Libris.ro, se ofera optiunea de a dona pentru Salvati Copiii 1 leu, 3 lei, 5 lei, 10 lei sau o alta suma. Spor la citit.