Allview lansează două noi smartphone-uri din gama Viper

Allview lansează două noi smartphone-uri din gama Viper

Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc, iar in 2013, a lansat primul smartphone single SIM din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Herzegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia si Lituania.

Brașovenii de la Visual Fan, care comercializează telefoane sub brandul Allview, au lansat, ieri, smartphone-urile V2 Viper i4G și V2 Viper e, două dispozitive concepute să cucerească îndeosebi publicul tânăr.

Allview lansează două noi smartphone-uri din gama Viper și opțiunea personalizării telefoanelor


Brașovenii de la Visual Fan, care comercializează telefoane sub brandul Allview, au lansat, ieri, smartphone-urile V2 Viper i4G și V2 Viper e, două dispozitive concepute să cucerească îndeosebi publicul tânăr. Produsele oferă clienților Allview posibilitatea de a-și personaliza telefoanele conform propriului stil, prin imprimarea unei fotografii, a unui model grafic sau a unui citat inspirațional pe capacul telefonului. În plus, display-ul smartphone-ului poate fi asortat în orice moment la vestimetantație sau la mediul înconjurător grație funcției Cameleon, care permite transpunerea culorilor din jur în interfața telefonului.

Cele două smartphone-uri din gama Viper întruchipează vitalitatea și nonconformismul specifice tinerilor. Sunt terminale care răspund nevoii de viteză a utilizatorilor de internet, fiind în același timp o sursă inepuizabilă de divertisment. În plus, lăsăm originalitatea să-și pună amprenta asupra telefoanelor, care pot etala acum povestea fiecărui utilizator”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Pe site-ul allview. ro, utilizatorii pot încărca imaginile care le vor face smartphone-ul unic sau se pot inspira dintr-o serie de fotografii selectate în acest scop. Dincolo de designul original, terminalele V2 Viper i4G și V2 Viper e aduc specificații atrăgătoare.

Cele două dispozitive din gama Viper permit prelungirea autonomiei prin Modul de economisire a energiei care oprește rularea aplicațiilor în fundal sau prin Modul extrem care permite accesul doar in funcțiile de bază ale telefonului – Apeluri, Contacte, Mesaje si Ceas.

Smartphone-urile vin și cu o zonă dedicată juniorilor pasionați de tehnologie: Lumea Copiilor este o secțiune în care micuții vor avea acces controlat la smartphone. Adulții pot decide ce jocuri și aplicații vor fi la îndemâna copiilor și pentru ce interval de timp, ieșirea din această secțiune realizându-se numai pe baza unei parole prestabilite.

V2 Viper i4G și V2 Viper e sunt disponibile pe bază de precomandă la prețul de 699 lei și, respectiv 499 lei. Livrările vor fi efectuate începând cu 18 aprilie 2016.