Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriLoading...

Typhoon H, o nouă dronă disponibilă și în România

Typhoon H, o nouă dronă super inteligentă, este disponibilă și în RomâniaÎncepând de azi, Typhoon H, model câștigător a multiple premii din domeniu, este disponibil la precomandă, și în România, prin Televoice Grup SRL, importator exclusiv.

Prezentat pentru prima dată la CES 2016, modelul Typhoon H redefinește categoria dronelor pentru entuziaști. Cu caracteristici specifice gadget-urilor profesioniste, drona este listată la un preț fără precendent, 1399 euro. Totodată, pentru o perioadă limitată, drona vine la pachet cu o telecomandă care permite urmărirea automată a subiectului.

Typhoon H, o nouă dronă disponibilă și în România


Drona este prevăzută cu o platformă solidă, cu șase rotoare, pentru cele 3 axe, gimbal 360 de grade și noua cameră CGO3+. În plus, sistemul folosit de aterizare se retrage în timpul zborului, astfel încât oferă posibilitatea de a captura imagini video la o calitate 4k și imagini fixe de 12 MP, fără obstacole. Typhoon H aduce și noi module de zbor și de captare a imaginilor, precum Point of Interest, Orbit Me, Curved Cable și Journey.

Printre caracteristicile inovatoare ale acestui produs se numără detectarea ultrasonică a posibilelor obstacole care ar putea cauza prăbușirea dispozitivului și un sistem de siguranță ce permite Typhoon H să rămână stabilă chiar dacă unul din motoare cedează. Drona beneficiază de un modul de procesare video care permite schimbarea dinamică a traseului în cazul în care drona întâlnește un obstacol, astfel încât continuă să urmărească subiectul în siguranță.

Un avantaj în plus este designul compact și ușor de utilizat. Typhoon H este construit în mare măsură din fibră de carbon, astfel încât are o greutate redusă și o rezistență extinsă.

Typhoon H este prevăzut cu funcția „Team Mode” care permite conectarea dronei la o stație de la sol, și în același timp, camera CGO3+ poate fi conectată la o altă stație de la sol. Captarea de conținut cu adevărat creativ este mult mai facilă printr-o astfel de cooperare între pilot și aparatul de filmat/fotografiat.

Telecomanda ST 16 all-in-one dispune de un ecran tactil de 7 inch, care afișează secvențe video direct în timpul zborului la o rezoluție de 720p HD și permite o gamă largă de moduri de zbor autonome.

Noul Typhoon H are o autonomie de până la 25 de minute, poate zbura la o înălțime de până la 122 metri deasupra solului, cu o viteză maximă de 10m/s .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine