Typhoon H, o nouă dronă disponibilă și în România

Typhoon H, o nouă dronă super inteligentă, este disponibilă și în România



Începând de azi, Typhoon H, model câștigător a multiple premii din domeniu, este disponibil la precomandă, și în România, prin Televoice Grup SRL, importator exclusiv.

Prezentat pentru prima dată la CES 2016, modelul Typhoon H redefinește categoria dronelor pentru entuziaști. Cu caracteristici specifice gadget-urilor profesioniste, drona este listată la un preț fără precendent, 1399 euro. Totodată, pentru o perioadă limitată, drona vine la pachet cu o telecomandă care permite urmărirea automată a subiectului.

Typhoon H, o nouă dronă disponibilă și în România


Drona este prevăzută cu o platformă solidă, cu șase rotoare, pentru cele 3 axe, gimbal 360 de grade și noua cameră CGO3+. În plus, sistemul folosit de aterizare se retrage în timpul zborului, astfel încât oferă posibilitatea de a captura imagini video la o calitate 4k și imagini fixe de 12 MP, fără obstacole. Typhoon H aduce și noi module de zbor și de captare a imaginilor, precum Point of Interest, Orbit Me, Curved Cable și Journey.

Printre caracteristicile inovatoare ale acestui produs se numără detectarea ultrasonică a posibilelor obstacole care ar putea cauza prăbușirea dispozitivului și un sistem de siguranță ce permite Typhoon H să rămână stabilă chiar dacă unul din motoare cedează. Drona beneficiază de un modul de procesare video care permite schimbarea dinamică a traseului în cazul în care drona întâlnește un obstacol, astfel încât continuă să urmărească subiectul în siguranță.

Un avantaj în plus este designul compact și ușor de utilizat. Typhoon H este construit în mare măsură din fibră de carbon, astfel încât are o greutate redusă și o rezistență extinsă.

Typhoon H este prevăzut cu funcția „Team Mode” care permite conectarea dronei la o stație de la sol, și în același timp, camera CGO3+ poate fi conectată la o altă stație de la sol. Captarea de conținut cu adevărat creativ este mult mai facilă printr-o astfel de cooperare între pilot și aparatul de filmat/fotografiat.

Telecomanda ST 16 all-in-one dispune de un ecran tactil de 7 inch, care afișează secvențe video direct în timpul zborului la o rezoluție de 720p HD și permite o gamă largă de moduri de zbor autonome.

Noul Typhoon H are o autonomie de până la 25 de minute, poate zbura la o înălțime de până la 122 metri deasupra solului, cu o viteză maximă de 10m/s .