Castiga bani online prin pozitionarea corecta a bannerelor online

Cum se pozitioneaza reclamele corect intr-un blog pentru castiguri maxime ajutand utilizatorii online

Pozitionarea reclamelor intr-un blog necesata mare atentie, un studiu si o rotatie pentru asigrarea unui venit satisfacator.

Castigurile din reclamele online pot sa difere in functie de dimensiunea bannerului si al locatiei.

Este foarte greu de tipizat sau stabilit un standard insa din experienta reclamele pozitionate in topul paginii alaturi de cele postate sub continutul oferit aduc venituri din online.

Nici supra incarcarea paginii cu reclame nu poate fi considerat o procedura corecta. Utilizatorul va beneficia de aceste reclame doar in cazul in care este cu adevarat interesat si reclama este relevanta.

Supraincarcarea cu reclame poate indeparta un user de pagina deschisa. Numarul suficient de reclame este trei, una in topul paginii, una in josul paginii si una in partea laterala.

Acestea pot fi pozitionate corect fara a incarca pagina si fara a enerva utilizatorul atata timp cat prin scroll pe pagina, este vizibila doar una. Una in top, la prima incarcare a paginii.

Cea mediana prin al doilea scroll si cea de jos. Incarcarea poate avea efect invers scontat pentru publicitatea online.

Si ca model, va invit sa vedeti cum erau pozitionate in trecut bannerele platite pe blog si cum sunt acum.

Pentru a pozitiona cat mai corect reclamele, alegeti Dumneavoatra varianta de mijloc dintre cele doua exemple:



Poti castiga reduceri seminficative in magazine, poti castiga bani online, poti castiga anumite facilitati online in magazinel partenere daca folosesti aceast platforma de marketing afiliat! Vezi ProfitShare

Sursa poza