Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriPrimul eveniment din seria Antreprenoris: Educatie Antreprenoriala 2.0

Primul eveniment din seria Antreprenoris: Educatie Antreprenoriala 2.0

Pe 26 noiembrie, incepand cu ora 17.30 are loc la Hotel Novotel, Bucuresti, primul eveniment marca Antreprenoris. “Educatie Antrprenoriala 2.0” combina notiunile tehnice si teoretice cu cele de business coaching, autocunoastere si constientizare. Este o intalnire dedicata antreprenorilor, celor care vor sa duca business-ul lor la un alt nivel.

Despre Educatie Antreprenoriala 2.0

Pe langa fondatorii si trainerii programului, participantii vor avea ocazia sa discute cu trei dintre antreprenorii de succes din Romania: Laurentiu Banescu, unul dintre fondatorii primei microberarii din Romania – Zaganu, Mihai Bocai owner Evonomix, o companie de marketing care respira alt aer decat restul industriei si Andrei Botescu, antreprenorul care a reinventat cu succes brand-ul Pegas.

Initiativa Antreprenoris apartine companiilor International Consulting Expertise (ICE) si BDO, fondatorii programului fiind Gabriela Tanase, Partener si Director general ICE si Sorin Faur, Coordonator Resurse Umane BDO pentru Europa de Est si Balcani.

Programul Antreprenoris dureaza 6 saptamani (12 sesiuni) si este sustinut de o echipa de 6 traineri, cu expertiza in domenii precum dezvoltare si strategie organizationala, consultanta, vanzari, marketing, contabilitate, resurse umane dar si psihologie si coaching.

Dupa finalizarea programului, participantii beneficiaza de o ora de consultanta de business sau coaching, intr-o sedinta 1-la-1 cu unul dintre trainerii programului, in functie de nevoile fiecaruia.

Prima grupa este programata sa inceapa pe 7 Decembrie 2015, in Bucuresti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine