Toshiba lanseaza o noua generatie de laptopuri multimedia, cu performante inalte – seria Satellite P

Toshiba lanseaza o noua generatie de laptopuri multimedia, cu performante inalte – seria Satellite P


Toshiba Europe GmbH anunță astăzi lansarea noii serii Satellite P – o colecție de laptopuri de înaltă performanță, cu ecran de 39.6 cm (15.6”) ce include modelele P50-C, P50t-C și P50D-C care oferă divertisment de calitate și productivitate pentru utilizatorii pretențioși. Cu o gamă de caracteristici importante pentru entuziaștii multimedia, utilizatorii au tot ce e nevoie pentru a juca jocuri cu grafică complexă, pentru a viziona cele mai noi filme sau pentru a utiliza cu ușurință o varietate de aplicații preferate.


Având o carcasă nouă din aluminiu periat, cu finisaj Satin Gold, laptopurile din seria Satellite P sunt cu peste 15%1 mai subțiri decât modelele predecesoare din 2014, în ciuda noilor caracteristici îmbunătățite. Echipate cu o elegantă tastatură insulară iluminată, toate modelele noi au un design cu finisaj texturat de tip hairline.

Construite pentru performanță


Modelele Satellite P50-C și P50t-C cu ecran tactil sunt echipate cu procesoare din a 5-a generație Intel® CoreTM până la i7 create pentru a îmbunătăți timpul de răspuns și durata de viață a bateriei, precum și pentru a oferi imagini 3D incredibile împreună cu posibilitatea de a edita mult mai rapid video și fotografii. Pe lângă procesoarele puternice, ambele modele sunt echipate cu plăci grafice până la NVIDIA® GeForce® GTX 950M cu 4GB DDR3 VRAM pentru performanțe fluide și rapide, indiferent de situație. Satellite P50D-C este echipat cu procesoare AMD A10 APU și placă grafică AMD RadeonTM R6 pentru streaming HD, jocuri online și experiențe inovatoare de calcul, fără precedent.

Seria Satellite P50-C vine cu Windows 8.1 pre-instalat ce va putea fi upgradat gratuit la Windows 10 după lansarea acestuia2. Construite pentru a beneficia la maxim de platforma Windows 10, toate modelele din serie includ hardware și componente ce asigură performanțe fluide, precum și microfon dual pentru a profita la maxim de experiența Cortana3, cu capturi clare de voce și buton de acces rapid pe tastatură. Fiind primul asistent personal digital adevărat, Cortana ajunge să cunoască preferințele utilizatorilor săi și îi ajută la rezolvarea task-urilor prin oferirea de recomandări relevante cum ar fi starea traficului și a vremii, acces rapid la informații sau remindere importante.

Create pentru divertisment


Pentru a beneficia la maxim de noile lansări în materie de divertisment, Satellite P50t-C se mândrește cu un ecran tactil Ultra HD 4K (3840 x 2160) ce oferă claritate impecabilă a imaginii. Cu diagonala de 39.6cm (15.6”), ecranul este suficient de mare pentru divertisment complet captivant, fără a face compromisuri legate de mobilitate, în timp ce 282 pixels per inch (ppi) asigură utilizatorii de posibilitatea de a observa fiecare detaliu, fie că vizionează conținut video online, se joacă sau desfășoară activități creative. Utilizarea tehnologiei IGZO pentru display îmbunătățește durata de viață a bateriei, calitatea touch și oferă unghiuri ultra-largi de vizionare.

Imaginile real life sunt îmbunătățite și de calibrarea ChromaTune™ disponibilă pe fiecare model Ultra HD, și oferă culori realiste pentru ca totul să se vadă exact ca în realitate - adăugând un nou nivel de realism și implicare. Fiecare model Ultra HD vine și cu ChromaTune™ preinstalat pentru software Toshiba, astfel că utilizatorii pot selecta cel mai potrivit interval de culori pentru conținutul vizionat și aplicațiile folosite. Cu această combinație de caracterisitici inovatoare pentru display, utilizatorii se pot bucura de un nivel înalt de divertisment.

Calitatea incredibilă a imaginilor pe seria Satellite P este completată și de calitate audi, oferind un pachet avansat de divertisment pentru dispozitive mobile. Cu sunet optimizat de DTS® Sound™ și redat prin difuzoare premium harman kardon®, ambele modele oferă ce e mai bun în materie de muzică, blockbustere și conversații video.

Potrivite pentru fiecare utilizator


Satellite P50-C și P50t-C sunt disponibile cu o combinație între un SSD ultra-rapid împreună cu un HDD cu capacitate ridicată de până la 2TB spațiu de stocare sau SSHD. Conectarea la mediile externe se face cu ușurinâă prin intermediul celor 3 porturi USB 3.0 (unul cu Sleep-and-Charge), tehnologii de wireless display, un port HDMI® ce permite ieșire 4K și un slot 2-în-1 Bridge Media cu suport SD UHS-I. Cu ajutorul acestor opțiuni, utilizatorii își pot încărca dispozitivele în timp ce laptopul se află în modul stand-by, pot partaja conținut digital pe ecranul televizorului sau pot descărca rapid și ușor fișiere media mari. Viteza de streaming și de navigare online este impresionantă datorita suportului Wi-Fi ac ultra-rapid.

Seria Satellite P va fi disponibilă începând cu al treilea trimestru al anului 2015.

Specificatii tehnice - Toshiba Satellite P50-C, P50t-C și P50D-C:


· Display: 39.6 cm (15.6”) Toshiba TruBrite® display cu retroiluminare
o P50-C și P50D-C: Opțiune de ecran luminos HD (1366 x 768) sau Full HD (1920 x 1080), IPS LED
o P50t-C: Ultra HD (3840 x 2160), ecran tactil IGZO, 282 ppi, cu calibare ChromaTuneTM a culorilor
· Procesoare:
o P50-C și P50t-C: până la Intel® Dual CoreTM i7 generația 5
o P50D-C: AMD A10-8700P generația 6
· Grafică:
o P50-C și P50t-C: până la NVIDIA® GeForce GTX950M (memorie dedicată 4 GB DDR3) cu tehnologie CUDATM și NVIDIA® OptimusTM
o P50D-C: AMD A10-8700P APU RadeonTM R6 M340DX dual graphics
· SSD/HDD: Combinație de până la 256GB SSD cu până la 2TB HDD sau 1TB solid state hybrid drive (SSHD)
· Memorie: până la 16 GB DDR3L
· Conectivitate: 3 x USB 3.0 cu 1x Sleep and Charge, 1 x HDMI® cu suport Ultra HD 4k, slot SD/SDHC cu suport UHS-I, tehnologii de wireless display, Intel® Dual Band Wireless-AC 3160, Gigabit Ethernet LAN, Bluetooth® 4.0
· Audio: difuzoare stereo harman kardon® cu DTS® Sound™
· ODD: Opțiune de Blu-ray DiscTM BDXL drive, M-DISCTM ready sau DVD Super-Multi drive, M-DISCTM ready
· Sistem de operare: Windows 8.1 pre-instalat, upgrade gratuit la Windows 10 când va fi disponibil
· Durata de viață a bateriei: până la 5.484 ore
· Culoare: Satin Gold cu finisaj aluminium periat
· Greutate:
o P50-C/P50D-C: 2.3 kg
o P50t-C: 2.45 kg
· Dimensiune:
o P50-C/P50D-C: 380 x 259.9 x 22.5 mm
o P50t-C: 380 x 259.9 x 23.5 mm.